Bestuur KSH Volleybal vertelt..
Als bestuur doen we ons best om alles achter de schermen zo goed mogelijk te regelen. Van uiteenlopende vraagstukken van contributies tot vergaderingen tot de acties die voortkomen uit de ontwikkelingen binnen de Nevobo, het is erg divers. Dit doen we alleen niet alleen. Zo hebben we zowel een wedstrijd- als scheidrechtercoördinator, een ledenadministratie en de activiteiten-, jeugd- en technische commissies. Bijna iedereen binnen de volleybal doet iets. Het mooie binnen zo’n vereniging is dat je het allemaal samen doet en ook moet doen om het tot een succes te brengen.
001 271 rb image 2731696
Gezien de ontwikkelingen van Covid 19 is het huidige seizoen abrupt tot een einde gekomen. Dit pakt voor het ene team gunstiger uit dan voor het andere team. Helaas hebben we hier geen invloed op. De jaarvergadering zal op een andere manier als normaal worden ingevuld, hierover volgt op een later moment meer informatie.
Binnen het bestuur zijn er dit jaar ook wat wisselingen. Janna zal het stokje overnemen van Nicole. Nicole gaat het bestuur helaas verlaten. Kimberly zal het bestuur komen versterken. 
We hopen er volgend jaar samen weer een mooi seizoen van te maken, maar tot die tijd: pas goed op jezelf en op elkaar.