Scholentoernooi Oost-Gelre 2022

 

 

Op 28 december a.s. wordt er door diverse volleybalverenigingen in Oost-Gelre een scholentoernooi georganiseerd! Geef je samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes snel op en scoor die gave beker!

 


Scholentoernooi 1 Scholentoernooi 2

week vd scheids2021

Week van de scheidsrechter


Deze week is het weer tijd om de scheidsrechters in het zonnetje te zetten.

Een kleine attentie(uiteraard een lekkernij dit keer😊) om onze waardering uit te spreken naar de scheidsrechter.

Dames 1 nam vanavond tijdens hun eerste wedstrijd direct de volle 5 punten mee naar Harreveld!

 


Wat hebben we een bewogen tijd achter de rug, waarin we ook lange tijd niet konden sporten.

De afgelopen tijd konden en mochten we, uiteraard met het nastreven van de RIVM regels, gelukkig weer gebruik maken van het beachveld. Dit werd ook veelvuldig gedaan. Weer een beetje balgevoel op doen en natuurlijk werd er ook gezellig even bijgepraat.

Na 1,5 jaar ziet het er gunstig uit en zijn inmiddels al de teamindelingen bekend en wedstrijden ingepland.

Wij hebben er ontzettend veel zin in! We begrijpen dat het weer even wennen is, maar we hopen dat jullie ons weer komen aanmoedigen!

Voor het (concept) programma, bekijk dan hier de data en tijden van de wedstrijden.


beachveld

Bestuur KSH Volleybal vertelt..
Als bestuur doen we ons best om alles achter de schermen zo goed mogelijk te regelen. Van uiteenlopende vraagstukken van contributies tot vergaderingen tot de acties die voortkomen uit de ontwikkelingen binnen de Nevobo, het is erg divers. Dit doen we alleen niet alleen. Zo hebben we zowel een wedstrijd- als scheidrechtercoördinator, een ledenadministratie en de activiteiten-, jeugd- en technische commissies. Bijna iedereen binnen de volleybal doet iets. Het mooie binnen zo’n vereniging is dat je het allemaal samen doet en ook moet doen om het tot een succes te brengen.
001 271 rb image 2731696
Gezien de ontwikkelingen van Covid 19 is het huidige seizoen abrupt tot een einde gekomen. Dit pakt voor het ene team gunstiger uit dan voor het andere team. Helaas hebben we hier geen invloed op. De jaarvergadering zal op een andere manier als normaal worden ingevuld, hierover volgt op een later moment meer informatie.
Binnen het bestuur zijn er dit jaar ook wat wisselingen. Janna zal het stokje overnemen van Nicole. Nicole gaat het bestuur helaas verlaten. Kimberly zal het bestuur komen versterken. 
We hopen er volgend jaar samen weer een mooi seizoen van te maken, maar tot die tijd: pas goed op jezelf en op elkaar.

 

Dames 1 vertelt ...

 

We hebben een erg succesvol seizoen achter de rug🥉. Het team bestond uit een gezellige mix van jong en oud, wat heel goed uitpakte! Naast dat het altijd heel erg gezellig was tijdens en na de trainingen/wedstrijden (lees: lollen en borrelen🍻🥂), werd er ook hard gewerkt. Er heerste echt een teamgevoel en iedereen zette haar beste beentje voor💪🏼.IMG 20200404 WA0005

 

De trainingen van Sjaak hielpen daar goed bij. Er werd een hoop geleerd, maar natuurlijk was er ook veel ruimte om te ouwehoeren😆. Tijdens de wedstrijden was onze altijd vrolijke, enthousiaste en fanatieke coach Assunta mee voor de nodige aanmoedigingen en tips.

 

Hierdoor hebben we het afgelopen seizoen in de 2e klasse een mooie 3e plek kunnen behalen!🥳 Ondanks dat de laatste wedstrijden zijn afgelast vanwege de corona maatregelen, hebben we mooie potjes kunnen spelen in deze leuke, diverse poule.

 

We willen als team Sjaak, Assunta en al het publiek bedanken voor dit mooie volleybalseizoen!🏐

 

Daarnaast feliciteren we de dames van Halley met het behalen van het kampioenschap!

 

Blijf gezond allemaal en tot volgend seizoen!💪🏼

 

 

 

Trainers gezocht voor senioren dames en heren!
Het seizoen 2019-2020 is helaas tot een einde gekomen, mede daarom zijn we al weer vol goede moed vooruit aan het kijken naar het nieuwe seizoen.gezocht trainers ksh juist
Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij nog op zoek naar uiteraard sportieve, maar ook enthousiaste, positieve en gemotiveerde trainers! Voor zowel de dames als de heren zoeken wij nog trainers. De keus is dus aan jou!
Maar... wees er op tijd bij, want voor deze gewillige, gezellige en enthousiaste teams geldt: trainer gevonden = vervuld!
Ben je al overstag en enthousiast genoeg of wil je graag meer informatie? Stuur dan een berichtje via onze Facebookpagina of stuur een e-mail t.a.v. Manon Hulshof, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Maik Elshof, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tot snel!

 

Volleybalseizoen 2019-2020 is ten einde

 

 

De Nevobo heeft besloten om de competitie stop te zetten. We balen ontzettend, want wat hadden we graag nog een paar wedstrijden willen knallen! Maar we hebben volle begrip voor dit besluit.

 

Wat de uitkomst is van de stand is nog even afwachten, hierover zijn ze in overleg. Hiervoor kunnen ze ook jouw mening gebruiken! Hoe? Lees dan het bericht van de Nevobo.

 

Met het mooie lenteweer, gaan we al vroeg de zomerstop in!

 

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt

 

 

 

Volleybalwedstrijden afgelast t/m 31 maart i.v.m. coronavirus

 

Naar aanleiding van het persbericht van vanmiddag van de Nevobo en RIVM is besloten dat alle wedstrijden in heel Nederland t/m 31 maart 2020 worden afgelast.

 

Deze maatregel gaat per direct in en geldt voor alle senioren, recreanten, zitvolleybal, beker, Jeugd A t/m C en CMV wedstrijden.

 

 

Dames 3 vertelt ...

 

Wij zijn dit seizoen begonnen met een zo goed als nieuw team. Ofja, nieuw.. een aantal speelden al wel met elkaar, een aantal hebben het team verlaten en er kwamen er een paar sportievelingen bij. Dit was te merken in het begin van het seizoen. We moesten flink op elkaar ingespeeld raken.

IMG 20191123 WA0003

 

Dit heeft een hele tijd gekost, tot daar onze eerste winst tegen Grol was. We stonden er als echt team, vol zelfvertrouwen! Dit is niet de enige wedstrijd die we gewonnen hebben want ook Bovo wisten we te winnen met 3-1. Nu kun je denken, dat zijn twee wedstrijden maar wij stonden hier als een echt team, dat was voor ons een voldaan gevoel!

 

Ondanks die enige twee wedstrijden met winst is de sfeer altijd goed en verschilt de eindstand vaak niet veel.

 

Er komen nog een aantal leuke wedstrijden aan, waar we zeker wat puntjes moeten en kunnen pakken. Aan onze yellen zal het niet liggen. Dankzij onze twee coaches Stijn en Ingrid en zo af en toe Tonny, kunnen we meer rust bewaren en de sfeer er in houden.

 

Tijdens de trainingen van Tonny leerden we elke keer weer nieuwe dingen bij en vormen we samen een team. Des te meer reden om dus nog meer puntjes te kunnen pakken.

 

Richting het einde van dit seizoen hebben we nog twee nieuwe KSH speelsters erbij gekregen. Deze worden nu klaargestoomd voor het nieuwe seizoen.

 

Dames 3

 

Coach Assunta vertelt...

 

 

Als coach van dames 1 ben ik betrokken bij dit mooie team. Bestaande uit dames van verschillende leeftijden: meiden van 50+ en meiden van 20+.

 

Omdat ik niet meer zelf train en speel ben ik vorig jaar als coach aangesteld. Dit valt niet echt mee. Vorig jaar hadden we structureel mensen tekort bij het team. Elke wedstrijd anderen erbij vragen is niet altijd even gemakkelijk. Dit jaar hebben we een overschot aan mensen. Ook dat is erg moeilijk.ksh volleybal coach

 

Mijn insteek is om als team fanatiek de punten bij elkaar te halen met als doelstelling handhaving in de 2e klas. Toekomst waarborgen voor vereniging KSH om zo de toekomstige speelsters van dames 1 zo hoog mogelijk te kunnen laten spelen. Maar juist omdat je dit wil wordt het extra moeilijk. Je wil ook iedereen laten spelen.

 

Mensen die trainen en de wil hebben om de competitie aan te gaan zijn niet altijd de beste spelers maar wel diegene waar je een team mee op kunt bouwen. Gelukkig hebben we als team allemaal de instelling van willen winnen en handhaven.

 

Complimenten aan dames 1 om alweer met jong en oud een combinatie te maken en elkaar te respecteren om wie we zijn en wat we kunnen.

 

Op dit moment staan we er goed voor; een goeie plek in de middenmoot. Wat rest van de competitie betreft: zoveel mogelijk punten bij elkaar sprokkelen om de doelstelling “handhaving” te waarborgen.

 

 

 

Meiden B1 vertelt ...

 

82806593 2635239306594918 6174789604315496448 n

Wij zijn KSH/TOHP MB1, we zijn een gemengd team uit Harreveld en Zieuwent. Vanaf 2018 bij elkaar, aan het begin moesten we heel erg aan elkaar wennen maar nu zijn we een heel hecht team geworden en ook erg gezellig.

 

We zijn vanaf afgelopen kerst opgeschoven naar klasse 2, omdat we kampioen zijn geworden in klasse 3!!

 

Ons team is vanaf dit helft van het seizoen uitgebreid, er is een nieuw team lid uit Lichtenvoorde. We zijn er erg blij mee.

We hopen dat we nog heel lang verder mogen spelen met dit team.

 

Groetjes de meiden van MB1.