Dames 3 vertelt ...

 

Wij zijn dit seizoen begonnen met een zo goed als nieuw team. Ofja, nieuw.. een aantal speelden al wel met elkaar, een aantal hebben het team verlaten en er kwamen er een paar sportievelingen bij. Dit was te merken in het begin van het seizoen. We moesten flink op elkaar ingespeeld raken.

IMG 20191123 WA0003

 

Dit heeft een hele tijd gekost, tot daar onze eerste winst tegen Grol was. We stonden er als echt team, vol zelfvertrouwen! Dit is niet de enige wedstrijd die we gewonnen hebben want ook Bovo wisten we te winnen met 3-1. Nu kun je denken, dat zijn twee wedstrijden maar wij stonden hier als een echt team, dat was voor ons een voldaan gevoel!

 

Ondanks die enige twee wedstrijden met winst is de sfeer altijd goed en verschilt de eindstand vaak niet veel.

 

Er komen nog een aantal leuke wedstrijden aan, waar we zeker wat puntjes moeten en kunnen pakken. Aan onze yellen zal het niet liggen. Dankzij onze twee coaches Stijn en Ingrid en zo af en toe Tonny, kunnen we meer rust bewaren en de sfeer er in houden.

 

Tijdens de trainingen van Tonny leerden we elke keer weer nieuwe dingen bij en vormen we samen een team. Des te meer reden om dus nog meer puntjes te kunnen pakken.

 

Richting het einde van dit seizoen hebben we nog twee nieuwe KSH speelsters erbij gekregen. Deze worden nu klaargestoomd voor het nieuwe seizoen.

 

Dames 3