Coach Assunta vertelt...

 

 

Als coach van dames 1 ben ik betrokken bij dit mooie team. Bestaande uit dames van verschillende leeftijden: meiden van 50+ en meiden van 20+.

 

Omdat ik niet meer zelf train en speel ben ik vorig jaar als coach aangesteld. Dit valt niet echt mee. Vorig jaar hadden we structureel mensen tekort bij het team. Elke wedstrijd anderen erbij vragen is niet altijd even gemakkelijk. Dit jaar hebben we een overschot aan mensen. Ook dat is erg moeilijk.ksh volleybal coach

 

Mijn insteek is om als team fanatiek de punten bij elkaar te halen met als doelstelling handhaving in de 2e klas. Toekomst waarborgen voor vereniging KSH om zo de toekomstige speelsters van dames 1 zo hoog mogelijk te kunnen laten spelen. Maar juist omdat je dit wil wordt het extra moeilijk. Je wil ook iedereen laten spelen.

 

Mensen die trainen en de wil hebben om de competitie aan te gaan zijn niet altijd de beste spelers maar wel diegene waar je een team mee op kunt bouwen. Gelukkig hebben we als team allemaal de instelling van willen winnen en handhaven.

 

Complimenten aan dames 1 om alweer met jong en oud een combinatie te maken en elkaar te respecteren om wie we zijn en wat we kunnen.

 

Op dit moment staan we er goed voor; een goeie plek in de middenmoot. Wat rest van de competitie betreft: zoveel mogelijk punten bij elkaar sprokkelen om de doelstelling “handhaving” te waarborgen.