Zondag 28 oktober stonden de mannen van KSH 1 te popelen om het te laten zien  tegen de Keijenburgse boys. Aan KSH zijde miste men wegens blessures Henk Lamar en Koen Heijstek, maar gelukkig was daar pupil van de week Anouk Harbers om deze mannen mentaal bij te staan.

KSH begon gelijk na het fluitsignaal, van de goed fluitende scheids, sterk en goed te voetballen. Er werd snel druk gezet op de spelers van Keijenborg en daarbij werden veel duels gewonnen. Dit resulteerde al vrij snel tot veel goede aanvallen over de flanken door Harreveldse doorzettingsvermogen. Uit een snelle aanval over links kon Davey Wopereis de bal perfect op hoofd hoogte schieten naar Jeroen Kampshof; Jeroen bedacht zich geen moment en kopte de bal grandioos mooi binnen in de linker bovenhoek. De keeper van Keijenborg stond machteloos, zowel letterlijk als figuurlijk. De, vooral, lange ballen van Keijenborg werden tijdens de 1e helft door de sterk verdedigende verdediging van KSH (Luuk Rietberg Dave Sasse, Jaap Spieker en Jordy Berentsen) telkens afgestopt. De aanvallers, middenvelders en verdediging  van KSH speelden collectief en veerkrachtig. De Keijenburgse boys hadden hun “handen en voeten” vol om elke aanval van KSH af te weren. Dit zorgde onder andere ervoor dat KSH veelvuldig corners kreeg. In de 33e minuut zorgde Maikel Sasse daarom voor de 2-0, die hij op sublieme wijze in tikte uit een corner. KSH bleef sterk voetballen tot aan de rust; een voorbeeld hiervan kwam van Stan te Brake. De beste man stopte op een onwerkelijke goede manier middels een perfect ingezette sliding de enige mogelijkheid van Keijenborg om te counteren.

Na rust begon KSH de 2e helft standvastig. Keijenborg begon met meer pressie te voetballen, waardoor KSH wat meer inzakte. Echter bleven echte kansen voor Keijenborg uit, een vrije trap daargelaten. Deze vrije trap werd echter door een geweldige duikvlucht van Daan Kodde gekeerd tot de zijlijn. Helaas voor Daan tevens een duikvlucht met zijn hoofd tegen de onbuigzame paal….

Een gemiste kans voor Keijenborg, dit tot grote ergernis van het meegereisde publiek. Waar KSH inzakte ontstond via de counters veel ruimte voor het doel van Keijenburgse boys, zo kwam Niek ten Have minuten lang (althans voor zijn gevoel) alleen voor de keeper. Helaas wist Niek zowel de eerste keer als in de rebound niet het net te vinden. KSH bleef solide staan en wist de ene naar de andere aanval van Keijenborg af te weren. Uiteindelijks wist Davey, via een goede combinatie van Job Wopereis en Niek ten Have, de bal in de 90e minuut snoei hard in het doel te werken. Al met al een goede generale voor de wedstrijd van volgende week thuis tegen Terborg op zondag 4 november.