KSH 2 – Vios Beltrum 3 3-2 (1-1)

Zondag 17 september werden de heren van KSH2 in een compleet nieuw tenue gestoken, het tenue werd hun aangeboden door onze Harreveldse sponsor  Gelka  B.V. kalverenhandel. We zijn erg blij dat we KSH2 ook in dezelfde kleuren  kunnen laten aantreden als KSH1. Namens spelers en bestuur willen we Berry Waenink (van Gelka B.V.) dank ook bedanken voor zijn steun! Het tenue  bracht in zijn eerste wedstrijd al meteen de winst binnen, hopelijk volgt er een succesvolle reeks.

image 2017 09 22

KSH 2 dat zijn eerste 2 wedstrijden in de beker had gewonnen tegen respectievelijk Erix en Marienveld moest vandaag aantreden tegen het altijd lastige Vios uit Beltrum. De mannen van Beltrum hadden aan hun eerste 2 wedstrijden 4 punten overgehouden. De winnaar van dit duel zou dus door bekeren. Na een aftastend begin was het toch Vios dat de eerste kansjes kreeg en na een minuut of 10 resulteerde dit in het 1e doelpunt. De linksbuiten van Vios ging diep en legde de bal pan klaar voor een inlopende man bij de tweede paal. Deze schoot de bal onhoudbaar diagonaal binnen (0-1). Na 20 minuten kwam KSH wat beter in hun spel en kreeg het ook enkele kansjes. Met name Tim Lindeman was dicht bij een doelpunt, maar raakte de buitenkant van de paal. Kort daarna was het dan toch raak. Rick Hulshof gaf de bal mee op de diepgaande Dirk Spieker, deze gaf de bal strak voor, waar Jasper Giesen er als de kippen bij was om de voorzet tot doelpunt te verzilveren (1-1). Met een 1-1 gelijkspel zochten beide partijen de kleedkamers op. Na rust was er hetzelfde spelbeeld. KSH was de betere ploeg, maar moest blijven uitkijken voor de soms snelle counters van Vios. Bij één van deze uitvallen kwam de bal ongelukkig op de arm van de op de grond liggende Helmut Esseling. De scheidsrechter legde de bal hierbij op de stip en Vios faalde niet (1-2). KSH moest opnieuw aan de bak om te zorgen voor de gelijkmaker. Die viel niet veel later. De bal kwam vanaf links de zestien meter binnen rollen en Dirk Spieker schoot de bal vanuit de draai fraai in de lange hoek (2-2). De verdiende gelijkmaker stond op het bord, maar daarmee was het nog niet gedaan. Het slotakkoord was voor de goed ingevallen Sander Kolkman. Een diepe bal werd goed doorgekopt, daarbij kwam de bal voor de voeten van Sander, deze nam de bal één keer goed mee, om de bal daarna fantastisch in de linkerbovenhoek te laten verdwijnen (3-2). Deze goal was het hoogtepunt van de ochtend en daarmee ook het laatste wapenfeit van de wedstrijd. KSH won verdiend van Vios en bekert daarom door naar de volgende ronde.