Wedstrijdverslag Reunie – KSH 2-0 (1-0)

De wedstrijd Reunie 1 tegen KSH 1. Op het papier viel er voor beide ploegen nog het een en ander te halen. Reunie deed nog vol mee in de strijd om nacompetitie. KSH slechts een theoretische kans, maar dan moest er wel gewonnen worden van Reunie, Ruurlo en AD ’69 in de laatste drie wedstrijden. Een goede wedstrijd op de mat leggen ter compensatie van de afgelopen mindere reeks tegen respectievelijk Zelhem, Erix en MEC, dat was het voornaamste doel. KSH liet zich inzakken op eigen helft in Borculo en liet Reunie het spel maken. Reunie had moeite om de organisatie heen te prikken van KSH. Een aantal malen lukte dit wel via de Reunie spits Musa Dagdelen, die als sterk aanspeelpunt diende. De grotere kansen waren in eerste instantie voor KSH dat een aantal maal vlug kon uitbreken via de counter. De overtalsituaties die hieruit voort kwamen werden niet goed uitgespeeld en zo bleef het een lange tijd 0-0. Vlak voor rust kwam Reunie er toevallig uit na een afgeslagen corner. De organisatie stond niet goed bij KSH de achterbleven spelers in de zestien hadden de kans om vrij in te koppen. 1-0 voor de thuisploeg in de 40e minuut. In de tweede helft kwam er een ander spelbeeld. KSH kon niets met deze stand en ging meer druk vooruit zetten. KSH kreeg zelf meer ruimte om te voetballen en Reunie werd gedwongen om alles lang te gooien. KSH kreeg echter gauw de deksel op de neus. Bij een counter aanval kreeg de spits van Reunie met een hoop geluk de bal mee, die vervolgens minstens zo fortuinlijk bij de rechtermiddenvelder in de voeten kwam. Hij gaf een voorzet die bij de tweede paal werd ingetikt door de rechterspits van Reunie. Een 0-2 voorsprong voor Reunie in de 55e minuut. KSH ging door waar het mee bezig was en ging op zoek naar de aansluiting. Er waren grote kansen te noteren voor onder andere Henk Lamar, die een snoekduik in de vijf meter gekeerd zag worden en een kopbal die ook werd gekeerd door de keeper. Een ander grote kans was er voor Davey Wopereis die vanaf het middenveld een combinatie aan ging en vervolgens zelf in scoringspositie kwam, maar zijn schot in de linkerhoek bezat te weinig kracht om de keeper te verrassen. Ondanks het aardige spel van KSH zat het niet mee. KSH speelt nu nog twee wedstrijden tegen respectievelijk Ruurlo en AD’69. Waarvan AD ’69 gisteren kampioen is geworden. Ruurlo kan volgende week nacompetitie veilig spelen tegen KSH. Deze wedstrijd word op ’t Hach gespeeld om 14:00.