KSH/Westendorp JO-19-1 - Varsseveld JO-19-1 1-0 (1-0)

Vandaag de thuiswedstrijd tussen KSH/Westendorp JO-19-1 en de Varsseveldse leeftijdsgenoten. De vorige wedstrijd tegen Varsseveld werd verloren en dus viel er het een en ander recht te zetten. Vanaf de start was de thuisploeg de betere. De eerste beste kans was echter voor Varsseveld, maar de rappe linksbuiten raakte de paal. Even later werd Sander Kolkman weggestuurd maar zijn inzet werd geblokkeerd. De rebound werd door Thijs Schutten op de keeper geramd. De corner die daar vervolgens uit kwam werd door Menno Waenink op de pantoffel genomen, maar ook zijn inzet werd geparreerd. Met een half uur kwam dan toch de verdiende voorsprong. Na goed doorjagen van Max Ten Have, kreeg Max die bal cadeau van de Varsseveldse verdediging. Max kon vervolgens aflopen op de doelman en hij legde vervolgens breed op Menno, die voor de 1-0 kon aantekenen. Met deze stand werd het ook rust. In de tweede helft waren de betere kansen voor KSH/Westendorp. De grootste kans was voor Menno die een bal rond de vijf meter in de voeten kreeg. Zijn idee was echter beter dan de uitvoering want zijn stiftbal ging naast. Het was een hele rommelige tweede helft en het werd nog even billenknijpen toen Varsseveld 1-op-1 ging spelen, maar KSH/Westendorp trok aan het langste eind.

Doelpuntenmaker: Menno Waenink (1-0, assist: Max Ten Have)