In aanloop van de wedstrijd vonden een aantal goede gesprekken tussen de spelers en de leiding van KSH Harreveld plaats. Kort daarna konden we vertrekken richting het zware en moerassig aanvoelende voetbalveld in Rekken.

Vanaf het startsignaal probeerde KSH direct de wedstrijd naar zich toe te trekken. Door goed druk zetten werd al vroeg in de wedstrijd de bal aan de linkerkant veroverd. De goed opkomende linksback Luuk Rietberg kon hierdoor langs de lijn optrekken en een mooie voorzet afleveren richting de tweede paal. Dirk Spieker kon vervolgens Jeroen Kampshof in de aanval betrekken door de bal terug te koppen. Laatstgenoemde kon de bal betrekke(n)lijk eenvoudig in de linkeronderhoek schuiven: 0-1.

Na rust begon KSH erg slap, waardoor de thuisclub de stand (na een prachtig uitgevoerde aanval) weer kon gelijktrekken. De leiding besloot daarom in de 72e minuut al hun wissels te benutten. De wisselingen zorgde ervoor dat weer wat opportuner werd gevoetbald. Dit resulteerde in verschillende grote kansen en uiteindelijk ook de verlossende 1-2 van Dave Sasse. Daarbij mag natuurlijk de met stuiptrekken gevulde, maar natuurlijk volledig bewuste assist van Stan te Brake niet vergeten worden.

Vanaf dat moment stond de leiding van KSH zenuwtrekkend aan de zijkant. Het tijdrekken werd namelijk niet altijd even goed uitgevoerd door de vandaag in het rood spelende spelers. Toch spraken de gelaatstrekken boekdelen op het moment dat het eindsignaal werd beklonken. Een mooie en belangrijke overwinning.

Doelpunten: Jeroen Kampshof (0-1) & Dave Sasse (1-2) | Assists: Dirk Spieker (0-1) & Stan te Brake (1-2)