Afgelopen zondag speelde KSH haar laatste officiële thuiswedstrijd onder de vlag van KSH. Volgend jaar zal het samenwerkende teams worden met VV Mariënveld onder de noemer HMC’17. Met een strak veldje en een zonnetje, waren het prima omstandigheden om de wedstrijd te beginnen. Aan Harreveldse zijde ontbraken echter een aantal spelers, waardoor Max Ten Have, normaliter speler van 2e, vandaag zijn basis debuut mocht maken op linksbuiten. In de eerste helft kwam KSH niet goed aan het voetballen. Veelal op het middenveld hielden de gasten uit Ulft een mannetje over, waardoor ze veel aanvallen konden opzetten. Het bleef echter voornamelijk bij het opzetten van deze aanvallen, want de meeste aanvallen werden in de kiem gesmoord. Aan andere zijde kreeg KSH een paar kleine mogelijkheden, maar hier bleef het dan ook bij. Kort voor rust kon de linkermiddenvelder van Ulftse Boys doorstomen richting het Harreveldse doel, op weg naar het doel werd hij echter van zijn sokken gelopen door Tom Tankink. De scheidsrechter wees vervolgens resoluut naar de penaltystip. Het buitenkansje werd door de linkshalf verzilverd en zo keek KSH op slag van rust tegen een dik verdiende 0-1 achterstand aan.

Na rust kwam er een gretiger en scherper KSH uit de kleedkamers. Stan te Brake kwam inmiddels in het veld voor Max ten Have. Met Stan op het middenveld kreeg KSH weer grip op de wedstrijd. Door het invallen van Stan schoof Davey Wopereis door naar de voorhoede. Met 48 minuten spelen stond het al direct 1-1. Een voorzet belandde via Willem Tankink voor de voeten van Niek Ten Have. Niek schoot vervolgens onberispelijk binnen. Het was in de tweede helft vooral eenrichtingsverkeer en bracht met 60 minuten ook al de eindstand op het bord. Een solo van Davey Wopereis belandde met enig fortuin voor de voeten van Jeroen Kampshof die het leer in de hoeken plaatste. In het vervolg kreeg KSH nog een aantal prima mogelijkheden via Jeroen (naast vanaf 11 meter), Niek (van de lijn gehaald) en Davey (buitenkant paal), om de score uit te bouwen. Het bleef echter bij 2-1. KSH is met deze overwinning zeker van de 6e plaats. Volgende week staat de laatste wedstrijd uit bij AD’69 op het programma.  Als men daar weet te winnen kan KSH ook nog 5e worden.

Na het eindsignaal werd er flink wat vuurwerk de lucht in geknald en werd er samen met alle aanwezig supporters waaronder een groot aantal oud KSH spelers gezellig na gezeten.