Na een zwaarbevochten wedstrijd op de donderdag avond moesten de mannen van KSH naar Braamt. KSH begon goed aan de wedstrijd die zorgde voor meerdere combinaties naar voren die tot grote kansen leidde. Stan te Brake die bekend staat om zijn verre inworpen legde hem pan klaar op het hoofd van Tom Tankink die verlengde de bal voor de goal naar Niek ten Have die helaas hard over het doel schoot. Jordy Berentsen onderschepte de bal in de voorhoede die het leer perfect bij Jeroen Kampshof in de schoenen gaf die alleen tegenover de keeper stond met 2 verdedigers in de rug die hem ondersteboven schopten, dit leidde tot een penalty in de 20ste minuut. Niek ten Have legde de bal op de stip en wist de doelman op het verkeerde been te zetten en mocht de bal uit zijn netje vissen. (0-1). Nog geen 5 minuten later werd de gelijkmaker uit een vrije trap binnen getikt bij 2e paal.(1-1). KSH liet zich niet van de wijs brengen en pakte het spel weer goed op. Door stevig doorjagen op de verdediging kwam de bal uit kluts in de voeten van Niek ten Have en hij wist de bal via de binnenkant paal binnen te schuiven. Het scherpe KSH was in de 2de helft ver te zoeken en was overal een stapje te laat. KSH wist zijn spel niet meer te maken en stond met de rug tegen de muur. Zeddam creƫerde veel kansen die ze niet wisten te verzilveren tot de 84ste minuut. Door zwak uitverdedigend werk kwam de opstomende rechtsback van Zeddam in de positie de bal strak voor te geven en werd bal binnen geschoven.(2-2). Het tegenvallende KSH probeerde aan het eind in de 2de helft 1 punt mee te nemen, maar deze werd door een onterechte gegeven corner niet goed weggewerkt en binnen gekopt. 2-3. Het moe gestreden KSH werd met de staart tussen de benen terug naar Harreveld gestuurd. Volgende week moeten de mannen voor de laatste thuis wedstrijd in het groen zich klaarstomen voor de wedstrijd tegen Ulftse boys. Die alle punten nog hard nodig hebben om nacompetitie te degradatie te ontlopen.