Op donderdag 9 mei stond voor KSH het inhaalduel tegen vv Dinxperlo op het programma. Na afgelopen zondag ongelukkig met 1-2 verloren te hebben tegen t' peeske wisten de mannen van trainer Jorrit Bomers dat er wat recht te zetten was.

Helaas verdween er in de 1e minuut al gelijk een bal in het net van keeper Daan Kodde. Een voorzet vanaf de linkerkant werd door Tom Tankink knullig in het eigen goal gewerkt. Dinxperlo wat nog 1 punt nodig had om definitief veilig te zijn bleef druk houden via vooral de linkerflank. Na een kwartier voetballen kreeg KSH iets meer grip op de wedstrijd. Dinxperlo werd terug gedrongen en dit resulteerde in kansen van onder andere Jeroen (paal) Tom (redding keeper) Niek (1 op 1 met de keeper) Sander (over). Helaas viel Thijs Schutten na 30 minuten voetballen met een op het oog nare enkel blessure uit. Ondanks alle kansen ging KSH toch met een 0-1 achterstand de rust in. Trainer Jorrit zette de boel in de rust op scherp door te wijzen op de vele kansen wie er wel in hadden gemogen.

De 2e helft begon KSH sterk en werd Dinxperlo terug gedrongen op de eigen helft. Dit resulteerde in meerdere kansen helaas werden deze niet verzilverd. Rond de 60 minuut kwam Koen Heijstek voor de moegestreden Sander Kolkman. Uiteindelijk kwam KSH in de 70e minuut op 1-1. Een vrije trap van Davey ging over Koen heen maar Niek ten Have stond erachter om de bal in het netje te leggen. KSH bleef drukken en met een verse extra aanvaller in de vorm van Jasper Giesen probeerde trainer Jorrit nog wat te forceren, helaas had dit niet het gewenste effect. Hoewel KSH over de hele wedstrijd wellicht 3 punten verdiende bleef de 1-1 op het scorebord staan.

Aanstaande zondag wacht de uitwedstrijd tegen Zeddam/st.Joris waar KSH weer op jacht gaat naar de 3 punten.