Er werd deze 2e paasdag onder warme omstandigheden wederom gespeeld tegen de Sprinkhanen uit Nieuw-Dijk. 4 dagen ervoor werd er nog met 0-3 gewonnen. Iedereen zag er op z’n paasbest uit!

Vooraf werden de manschappen van trainer Jorrit gewaarschuwd dat het geen EI-tje zou worden gezien de moeizame 2e helft de donderdag ervoor. De pupil van de week koos eieren voor z’n geld en liet verstek gaan.

KSH begon als slappe kuikens aan de wedstijd, na 2 minuten sprong de terugspeelbal van de voet van Luuk waardoor deze bij het SprinkHaantje de voorste in de voeten kwam en achter Daan Kodde geschoven kon worden. KSH begon te drukken en er werden een aantal behoorlijke kansen gecreëerd, maar doelpogingen van Jeroen Thijs en Tom kwamen helaas niet over de doellEIn.

Jorrit attendeerde de spelers er in de rust op dat we uit een ander EI-tje moesten tappen. Niek kwam erin voor Koen en dat legde KSH geen windeieren. Dit goudhaantje scoorde de 1-1 met een perfect ingekopte bal.

Helaas een paar minuten later werd een Paas verkeerd ingeschat door Daan en deze viel via binnenkant paal binnen en KSH was weer terug bEI af.

Met nog 30 minuten te spelen moest er op een ander plan gebroed worden. KSH had de resterende tijd het betere van het spel wat de spelers helaas niet konden vertalen in doelpunten. Zo zag Davey z’n schot op de paal belanden en kon de inzet van Willem nog door de keeper worden gekeerd.

Na 8 minuten blessuretEIt kwam er een eind aan deze zware paasmaandag en was KSH het haasje. De Sprinkhanen namen de drie punten mee naar Nieuw Dijk.

Volgende week zullen de spelers dit onnodige puntverlies recht moeten zetten tegen de geelhemden van MEC op sportpark ’t Hach, aanvang 14u.