O17 GENOMINEERD VOOR SPORTPLOEG VAN HET JAAR 2018!


Trots zijn ze. 'Onze meisjes'. Genomineerd voor sportploeg van het jaar 2018. Samen met de jongens van Longa'30 JO17-1 en het Combinerace Team Mariënvelde (CRM) zijn zij in de race om sportploeg te worden. En gezien de prestaties die dit jonge team hebben neergezet, geen verkeerde keuze van de jury Sportverkiezing Oost Gelre.

Ondanks het leeftijdverschil binnen het team, de oudste speelster is van 2001 en de jongste van 2006 is er een grote harmonie en hechte band binnen het team. Afgelopen jaar kampioen geworden, en nu uitkomend in de 1e klasse weten zij zich goed staande te houden. In de beker 'groep2' is het team helaas gestrand in de kwartfinale, maar toch een grote prestatie gezien het korte bestaan van dit team. Anderhalf jaar geleden is dit team geboren bij onze jonge vereniging, onder de naam MO17-1. Teamspirit, een goede leiding en het jeugdige enthousiasme hebben er toe geleid waar onze 'meiden' nu staan. 

Daarom zou het fantastisch zijn dat zij 'sportploeg van het jaar 2018' zouden worden. En daar kunnen wij allemaal aan mee helpen door te stemmen op 'onze meiden'. Stemmen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Stemmen kan vanaf 10 april tot 24 april. De uitslag zal live bekend worden gemaakt op zaterdag 27 april tijdens het koningsfeest op de markt in Lichtenvoorde.

Voor meer info, kijk op de volgende LINK en op de social media.

Het team heeft zelf ook een promofilmpje gemaakt wat te bekijken is via de volgende LINK
Of via Youtube