Aangezien de vorige wedstrijd om 5 voor 12 werd afgelast door Keijenburgse boys, moesten de mannen van KSH op een mooie donderdagavond aantreden. KSH begon gelijk scherp aan de wedstrijd, dit resulteerde in 2 grote kansen voor Jeroen Kampshof en Thijs Schutten. Deze kansen gingen helaas beide rakelings naast. Keijenburgse boys konden moeilijk het spel maken onder de hoge druk die gezet werd door KSH. Keijenburgse boys kon enkel gevaarlijk worden uit een vrije trap die gegeven werd 20 meter van het doel van Klaas ten Have. De goed keepende Klaas ten Have hield veel ballen uit het doel, waardoor de ruststand op 0-0 stond. In de 2e helft kwam KSH scherp uit de kleedkamer. Dit resulteerde in een grote kans voor Thijs Schutten die 1 op 1 werd gezet door een uitstekende boogbal van Niek ten Have over de verdediging van Keijenburgse boys. Helaas werd de bal overgeschoten door de rechtsbuiten spelende Thijs Schutten. Niet veel later wist Davey Wopereis handig weg te draaien op het middenveld. Terwijl de gehele voorste linie van KSH buitenspel stond, besloot Davey Wopereis zijn man uit te spelen waardoor hij 1 op 1 met de keeper stond. Hij twijfelde geen moment en schoot het leer vanaf een goede 20 meter in de korte hoek van de keeper die hier geen antwoord op had(0-1). In de 60e minuut werd er een vrije trap tegen gegeven door een overtreding. Aangezien KSH al vaker dit seizoen een tegengoal incasseerde als gevolg van een standaardsituatie, moest er scherp verdedigd worden door de mannen van KSH. Helaas werd de bal uit de kluts binnen getikt door een alerte speler van Keijenburgse boys(1-1). In de 70e minuut kwam Koen Heijstek het veld in voor Jeroen Kampshof. Dit bleek een goede wissel te zijn geweest. Davey Wopereis die een goede afdraaiende corner wist te geven op het hoofd van Koen Heijstek werd gekeerd. Terwijl de helemaal vrije Luuk Rietberg de bal graag wilde hebben besloot Koen Heijstek uit de draai de bal zelf op het doel te schieten. De bal kwam in de kluts voor het doel, het eindstation was bij Dave Sasse die de bal binnen schoot waardoor de1-2 voor KSH op het scorebord gezet kon worden. Voor de laatste minuten werd Willem Tankink nog het veld in gebracht voor de moe gestreden Thijs Schutten. Er werd nog een vrije trap op de lat geschoten door Keijenburgse boys. Doordat de verdediging onder leiding van Jaap spieker als een huis stond, wist Keijenburgse boys de gelijkmaker niet meer binnen te tikken. Kortom een verdiende 1-2 overwinning voor de mannen van KSH. Aanstaande zondagmiddag moet KSH het opnemen tegen koploper en titelkandidaat VVG’25. Hopelijk kunnen de mannen van trainer Jorrit Bomers dit resultaat doortrekken naar aanstaande zondag.