Op een koude 25 november moesten de mannen van KSH aantreden tegen  Zeddam/St. Joris.

De avond voor deze wedstrijd werd onze hattrick mikey afgetuigd als prins zodat er een nieuw prinsenpaar op kon staan, genaamd Michel en Romy. Namens KSH 1 bij deze van harte proficiat!

Voor deze wedstrijd werd het wederom een kwestie van aanhaken of afhaken in de top van de 4e klasse c. KSH als nummer 3 met 18 punten  tegen Zeddam/St. Joris met 15 punten.

De voorbereiding van het duel liep alles behalve soepel. 2e aanvoerder Dave Sasse was ziek en een aantal geblesseerde spelers aan Harreveldse zijde. Gelukkig keerde Jaap Spieker terug na de geboorte van hun dochter Fenna. Wederom namens KSH1 van harte proficiat Jaap en Maike.

Dit resulteerde in een nieuw centraal duo. Jaap en Job speelde centraal in de verdediging, Willem Tankink kwam er op het middenveld bij, daardoor schoof Thijs Schutten een plek naar  voren.

De wedstrijd begon prima voor de mannen in het groen. Dit resulteerde in 2 100% kansen voor Jeroen maar hij wist niet wat hij moest doen  in de eerste helft. Helaas werden deze dus om zeep geholpen door de ongelukkig spelende Jeroen Kampshof. KSH was sterker in het eerste bedrijf. Echter kreeg ST.Joris/Zeddam een kans om de score te openen, maar hier had de prima keepende Daan Kodde een antwoord op.(waar is de Gelderlander als je er om vraagt).

Met 0-0 gingen beide teams de thee tegemoet. In de 2e helft was het vooral ST. Joris/Zeddam wat de aanval zocht. Echter had de goed spelende verdediging van Harreveld hier altijd een antwoord op. Jaap, Jordy, Job, Siemen en Daan stonden als een huis. Helaas voor de thuisclub moesten de sterk spelende Job en Siemen gewisseld worden ivm blessures. Dit betekende dat onze motor Davey Wopereis naar de linksback moest zakken en Boudewijn Krabben zijn rentree mocht maken. Zeddam/St. Joris had de overhand in de 2e helft. Ze waren veel in balbezit maar werden niet  echt gevaarlijk. Tot in de 89e minuut Jeroen Kampshof aan de bal kwam. Davey Wopereis speelde met een mooi bekeken bal naar de man die totaal niet in de wedstrijd zat maar Jeroen bedenkt zich geen moment en haalt verwoestend uit. Echter was de bal niet echt verwoestend en was het een fout van de keeper van de gasten. Hierna werd er gewisseld door de uitploeg en werd de druk op de Harreveldse verdediging opgevoerd. Echter kwam de uitstekende spelende verdediging o.l.v. Jaap Spieker niet in de problemen en bleven de punten in Harreveld. Misschien was een gelijkspel terecht geweest maar gingen  de mannen in het groen er toch vandoor met de winst. Een mooie 3e plaats met 6 punten voorsprong op de nummer 4.

Volgende week gaan de mannen op bezoek bij de Sprinkhanen uit Nieuw Dijk bij Didam en hopen weer met de volle buit richting Harreveld te gaan.