Op een prachtige zondagmiddag moesten de mannen van KSH aantreden tegen de geelhemden uit Miste. Gezien de statistieken van afgelopen seizoenen en het feit dat MEC dit jaar thuis nog ongeslagen is, zou het zeker geen gemakkelijke wedstrijd worden. De eerste helft begon zeer slordig en onrustig door de korte dekking van MEC. Na vele mogelijkheden van MEC en goed keepers werk van Daan Kodde kon de schade beperkt blijven tot 1-0. Aan het einde van de eerste helft kon Peter de Roos oftewel ‘Peter de Rood’ zich niet beheersen om de geweldig spelende Boudewijn Krabben na te trappen. De scheidsrechter handelde terecht en gaf hem de directe rode prent. Jorrit Bomers en zijn collega Thijs van Bronkhorst brachten na aanleiding van deze rode kaart een tactische wissel. De goed spelende Boudewijn Krabben was hiervan de klos. Adriano Wolters werd binnen de lijnen gebracht om meer druk vooruit te zetten. Al na enkele minuten had dit resultaat nadat Daan Kodde met een goede uittrap Ad in de diepte lanceerde. Met een technische kap beweging kon hij de vrijstaande Willem Tankink inspelen. Hij bedacht zich geen moment en speelde direct door naar Niek ten Have. Met een geplaatst schot probeerde hij de rechter bovenhoek te bereiken. Het schot werd van richting veranderd waardoor deze op de paal belandde. Via de paal kon de scherpe Jeroen Kampshof de terugkomende bal met een geniale voetbeweging tegen het net aan werken.(1-1) Het geloof was terug! KSH probeerde met een aantal goede aanvallen de overwinning naar zich toe te trekken. Uit een goede corner van Jeroen Kampshof verkeek de aanvoerder van MEC zich waardoor Dave Sasse de bal net voor de achterlijn kon terugleggen op Ad Wolters. De verloren zoon Adriano Wolters schoot de bal vol in de winkelhaak (1-2). Niet kort daarna speelde de hardwerkende Thijs Schutten de bal strak in de voeten van  Ad Wolters. Met een zeer geplaatste voorzet wist Ad Tom Tankink te bereiken. Vanuit een fabuleuze volley kon laatst genoemde de bal beheerst in de tegendraadse hoek plaatsen (1-3). Met nog 15 minuten te gaan leek het vanaf nu wel gemakkelijk om de voorsprong te behouden en de 3 punten mee naar Harreveld te nemen. Maar niets bleek minder waar. Totdat in de 82e minuut de rappe buitenspeler van MEC Robert Woordes de 2-3 kon binnen tikken. De doelpuntenmaker pakte snel de bal uit het net en schreeuwde: ‘we gaan oorlog maken!’. KSH was hiervan niet onder de indruk en speelde de wedstrijd kalmpjes uit. Deze belangrijke overwinning zorgde ervoor dat de 3e plek gehandhaafd werd en de aansluiting naar de top in het vizier blijft. Volgende week wederom een belangrijke wedstrijd tegen Zeddam/Sint Joris die een plek onder KSH staat.