Merle, Dide en Bas winnaars vrijdagcompetitie 2016

Meer dan 30 jeugdleden uit Beltrum, Vragender, Zieuwent, Dinxperlo en Harreveld hebben in april en mei meegedaan aan de jaarlijkse vrijdagcompetitie.  In drie verschillende poules werd er tegen en met elkaar getennist.
Elke vrijdag is er in een andere plaats gespeeld. De jongste deelnemers speelden enkelwedstrijden van 15 minuten tegen elkaar. In de Oranje poule werden ook dubbelwedstrijden gespeeld. Ook de oudste jeugdleden tennisten zowel enkel- als dubbelwedstrijden.
Tijdens de finaledag op 28 mei hebben alle deelnemers de laatste wedstrijden getennist in een zonnig Beltrum. Bij de jongste deelnemers (de Rode poule) won uiteindelijk Merle uit Vragender. Dide Huinink behaalde in de Oranje poule de 1e plaats nadat ze bijna alle wedstrijden had gewonnen. Bij oudste jeugdleden was het spannend tot de laatste wedstrijd. Bas Oonk was uiteindelijk de verrassende winnaar. We kijken terug op een geslaagde competitie en een gezellige finaledag in Beltrum.