Na de spectaculaire 5-4 overwinning op AD'69 stond vandaag de wedstrijd tegen sv Dinxperlo op het programma. Van tevoren werd er gewaarschuwd dat, ondanks dat Dinxperlo nog geen punt gepakt had dit seizoen, dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden.
Dit bleek al in het begin van de wedstrijd. Dinxperlo begon sterk aan de wedstrijd en KSH had geen antwoord op enkele gevaarlijke aanvallen. Enkele spelers van KSH haalden hun normale niveau niet, waardoor het eigenlijk wachten was op de 1-0 voor de thuisploeg. Mede door kunst en vliegwerk van de verdediging en keeper Daan Kodde bleef het 0-0 tot aan de rust.
In de rust werden er 2 wissels doorgevoerd door de leiding, namelijk David Hulshof voor Tom Tankink en Job Wopereis voor Niek ten Have. Na de pauze kwam er een fris KSH naar buiten, met meer druk richting de goal van Dinxperlo. De wedstrijd ging op en neer maar in de 67e minuut was daar ineens de goal van Maikel Sasse. Na goed voorbereidend werk van broer Dave Sasse, kon Maikel de bal op acrobatische wijze bij de eerste paal binnen tikken.
Dinxperlo probeerde meer druk te zetten, maar de mannen uit Harreveld konden zich hier redelijk onderuit voetballen. De 0-2 viel uit een dood spel moment via een corner. Jeroen Kampshof draaide de bal fraai in waar de keeper zich flink op verkeek. De bal vloog via het lichaam van de keeper in de korte hoek.
Hierna ging Dinxperlo alles of niets spelen wat nog resulteerde in een scrimmage voor het KSH doel, maar de solide keepende Daan Kodde hield zijn goal leeg.
Op basis van de 2e helft een verdiende overwinning. De mannen uit Harreveld bezetten nu een mooie 2e plaats met 10 punten uit 4 wedstrijden. Volgende week wacht de thuis wedstrijd tegen Keijenburgse boys, eveneens met 10 punten maar met een wedstrijd meer.