Wij zijn blij dat wij aangepaste lessen van streetdance, gym en selectie kunnen hervatten voor leden tm jeugd t/m 18 jaar. We mogen onder begeleiding weer samen trainen in de buitenlucht. E.e.a. met inachtneming van de regels van het RIVM en extra maatregelen om veilig te kunnen sporten. We zullen op een creatieve manier invulling geven aan de lessen zonder de normale toestellen uit de gymzaal.

 

 

Trainingsaanbod

 

Training*

Tijdstip

Trainers

Accommodatie

Startdatum

Streetdance 1

Ma 18:00 – 19:00

Femke en Britt

Plein van de Canisius basisschool

Ma 11 mei

Streetdance 2

Ma 19:00 – 20:00

Selectie **

 

Di 16:00 – 17:00

en

Do 16:00 – 17:00

Lise, Aurora en Julia

KSH Tennisveld / met bij behorend grasveld

Di 5 mei

Peutergroep

Za 10:00 – 11:00

Lise en hulpleiding: Lisa, Dana en Marit

Achterzijde dorpshuis

Za 9 mei

Groep 1/2/3

Za 11:00 – 12:00

Groep 4/5/6

Za 12:00 – 13:00

*         De trainingen zijn uitsluitend voor leden van KSH Gym & Streetdance.

**        De selectie wordt tijdens de training gesplitst in de 2 leeftijdsgroepen (7 tm 12 jr) en (13 tm 18 jr). Voor jeugd (13 tm 18 jr) geldt 1,5 mtr afstand.

 

Omdat er niet binnen gesport mag worden, gaan de lessen buiten plaatsvinden.  Let op dat uw kind(eren) hierop gekleed zijn. Bij slecht weer komen de lessen te vervallen.

 

 

Huisregels KSH Gym & Streetdance

  • Kom in buitensportkleding en buitensportschoenen naar de lessen.
  • De selectiemeiden nemen een bidon en (oude) handdoek mee.
  • Ga vooraf naar de toilet. Zowel bij KSH als het Dorpshuis zijn de kleedkamers en toiletten dicht, daar kan tijdens de lessen GEEN gebruik van gemaakt worden.
  • Voorkom samenscholing bij brengen of ophalen. Kom niet te vroeg naar de training en verlaat de accommodatie zo spoedig mogelijk als de training is afgelopen.
  • Ouders kunnen wachten bij de fiets of auto, NIET op het sportveld/ poort bij het Dorpshuis. 
  • Volg de aanwijzingen van trainers en bestuursleden op.
  • Blijf thuis als je verkouden, grieperig of benauwd bent, koorts hebt of als iemand in het gezin positief getest is.
  • Hoesten en niesen doen we in de binnenkant van de elleboog.
  • Schud geen handen.

 

Daarnaast verwijzen wij jullie naar de algemene informatie mbt veilig samen sporten. Graag deze goed doorlezen en naleven.

Wij volgen de recente sportprotocollen van de NOC-NSF en KNGU.

Mochten er wijzigingen komen, dan zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen.

 

https://nocnsf.nl/sportprotocol

https://dutchgymnastics.nl/assets/Documenten/Overige/Aanvulling-KNGU-op-sportprotocol.pdf

 

We horen het graag als hierover nog vragen zijn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

Wij wensen jullie veel plezier met de buiten-trainingen.

 

 

Podium 5e divisie 8 3 20 800 x 600

Zaterdag 15 februari was de 2de wedstrijd van de 5de divisie KNGU in Didam

 

Opnieuw een spannende dag voor de meiden van de KSH selectie.

Want ondanks de vele trainingsuren moet je jezelf in die paar wedstrijdminuten van de beste kant laten zien.

Renee Schuurman turnde voor de eerste keer weer een volledige wedstrijd.

Ze turnde een keurige wedstrijd met een goede brug oefening en eindigde op een prima 9de plek. 

 

Lisa Domhof bewees dat ze alle onderdelen goed beheerste. Strakke oefeningen en een mooie sprong. Helaas 2 keer een val van balk waardoor ze niet in aanmerking kwam voor een podium plek.

 

Juul te Molder liet zien dat fanatiek trainen resultaat oplevert. Zowel op balk en brug (beide onderdelen de 1ste plaats) en vloer en sprong, strak en stabiel. De gouden medaille was dan ook dik verdiend! 

 

Femke Weijers zette een prachtige oefening neer op brug. Ook vloer en sprong deed ze keurig. Helaas was er een val van de balk waardoor ze net buiten het podium eindigde. De 6de plaats was het mooie resultaat.

 

Marit Schutten toonde voor het eerst haar nieuwe serie op vloer. Marit was in vorm. Zowel op sprong als balk had ze de hoogste score. Marit ging wederom met een medaille naar huis en deze keer was het de gouden!

Een prachtig resultaat van een lange wedstrijddag.


 

 

 

 

 

 

 

2e podiumplek 4e divisie

 

 

Zaterdag 1 februari was de tweede wedstrijd van de 4de divisie turnen KNGU

Namens KSH mocht Sanne Weijers haar oefeningen laten zien op de onderdelen vloer, sprong, brug en balk.
De balkoefening was prima en stabiel.
Op vloer liet Sanne een mooie oefening zien met deze keer voor het eerst 2 keer de flikflak achter elkaar doorgesprongen. 
Ook op sprong liet ze geen punten liggen door 2 prima sprongen neer te zetten.
Brug was best spannend gezien ze voor de eerste keer een salto afsprong in haar oefening had. Sanne had alle elementen goed getraind en dat zag je terug in haar oefeningen. Een zilveren medaille was het verdiende resultaat. 
   Fotograaf; Aurora ten Have

 

 

 

 

NieuwsWedstrijdinfo jan 2020

Pietengym 2018

Zaterdag kwamen de pieten op bezoek bij de jongste kinderen van de zaterdag gym.

Er werd samen met de kinderen geoefend om over daken te lopen en pakjes te bezorgen in de schoorsteen.

Dit was dolle pret voor iedereen.

 

Sint Streetdance

Afgelopen zondag gaven beide groepen van de KsH streetdance een spetterend optreden weg. Ook leerden de pieten alle kinderen nog een dans de pietenmacarena.

Sinterklaas was super enthousiast. En alle meiden kregen nog een hand vol pepernoten als beloning.

image1

Medailleregen voor meiden KSH! 

Zondag 3 juni waren de toestelkampioenschappen in Doetinchem. Evi mocht het spits afbijten en turnde nette oefeningen, ze belandde steeds net naast het podium. In de laatste wedstrijden mochten Marit, Isa, Femke en Lise hun wedstrijd turnen. Dit deden ze erg goed want ze mochten allemaal een medaille mee naar huis nemen. Marit behaald een zilveren medaille op sprong, Isa een zilveren medaille op sprong en een bronzen medaille op vloer, Lise behaalde een zilveren medaille op vloer en een bronzen op balk, Femke mocht de gouden medaille naar huis nemen voor het onderdeel balk!

 

IMG 0525

Wedstrijden 5e divisie 

Zaterdag 14 april was de laatste voorronde van de 5e divisie. Sanne de Waal en Sanne Weijersmochten het spits afbijten. Op balk lieten de meiden strakke oefeningen zien. Helaas wel een val voor beiden. De andere toestellen waren ook netjes uitgevoerd. Na een spannende wedstrijd zijn zowel Sanne de Waal als Sanne Weijers door naar de finale. Sanne de Waal werd deze keer 19e en Sanne Weijers mocht het zilver mee naar huis nemen. 

Inez en Renee zijn begonnen op balk, Renee mocht beginnen op dit toestel en heeft ondanks een val een nette oefening laten zien. Inez moest helaas 2 vallen incasseren en heeft hierdoor helaas wat punten laten liggen. Het volgende onderdeel was vloer, dit ging voor Renee heel goed ze heeft een strakke oefening laten zien! Inez heeft goed haar best gedaan en op een paar kleine foutjes na heeft ze een nette oefening laten zien. Sprong ging voor beide dames prima! We hebben gezien dat ze tijdens de trainingen erg vooruit zijn gegaan, voor Renee werdt dit zelfs beloond met een 5e plaats! Het laatste onderdeel van de wedstrijd was brug. Voor beide dames blijft dit een spannend onderdeel, ze hebben hier een prima oefening laten zien!
Renee heeft een nette 7e plaats behaald en Inez is 16e geworden. Beide dames hebben zich geplaatst voor de finale!

Famke mocht de wedstrijddag afsluiten voor KSH. Ze is begonnen op vloer, na een keurige oefening begon ze aan sprong, na 2 prachtige sprongen is ze als 4e geëindigd op dit toestel. Hierna heeft ze op brug al haar kracht gebruikt voor een stabiele oefening, dit werd beloond met een 2e plaats op dit toestel! Het laatste onderdeel was balk, balk blijft een lastig toestel maar Famke heeft een keurige oefening laten zien! Helaas viel ze na de koprol van balk. Toch is Famke in totaal op een hele mooie 4e plaats terecht gekomen! Goed gedaan Famke!
Ook Famke heeft zich weten te plaatsen voor de finale! Hiermee hebben alle turnsters vandeze wedstrijddag zich geplaatst voor de finaleop 26 meiin Winterswijk.
Goed gedaan allemaal!