Opgave nieuwe leden

Het opgeven van een nieuw lid bij de afdeling dient te gebeuren door het invullen van het opgaveformulier welke hier te downloaden is. Dit formulier kan daarna worden ingeleverd bij de ledenadministratie, treat waarvan het adres ook op het opgaveformulier is te vinden.
Eventueel mag het formulier ook worden gescanned en dan per email worden verstuurd.

Dhr. R. Kampshof
Veldweg 1-B
7263 TD MARIENVELDE
Tel: 06-81184954

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  

 
Begeleidend schrijven bij inschrijven nieuw lid K.S.H. voetbal
 
Aanmelden
 • Aanmelden kan door het inschrijvingsformulier in te vullen en in te leveren bij de ledenadministratie. Naam en (email-)adres staan op het inschrijvingsformulier.
 • Het eenmalige inschrijvingsbedrag bedraagt € 15, cialis -. Dit kan contant worden betaald bij inschrijving of wordt anders geïnd via automatisch incasso gezamenlijk met de contributie.
 • De kosten van het lidmaatschap zijn per jaar:
Spelende leden
Senioren (18+)
€ 202,-
Senioren poulers (18+)
€ 102,-
Senioren (alleen 7tegen7) € 102,-
Steunende leden € 20,-
   
bedragen m.i.v. juli 2014

 

 •  Het lidmaatschap is geldig van 1 juli t/m 30 juni. Het lidmaatschap geldt voor een heel jaar en kan dus niet tussentijds worden beëindigd. Mocht iemand tijdens het jaar lid willen worden, dan wordt een evenredig bedrag gerekend als contributie.
 • Betaling is per jaar en per automatisch incasso. Inning van de contributie vindt (normaliter) plaats in de maand september of oktober. In bepaalde omstandigheden kan op verzoek een individuele betalingsregeling worden getroffen.
 • Om aan competitiewedstrijden mee te mogen doen, behoort elke speler of speelster vanaf de D - pupillen in het bezit te zijn van een spelerspas. Deze wordt door K.S.H. aangevraagd en bekostigd (€2,50). Men dient zelf te zorgen voor een geldige pasfoto en deze in te leveren bij de secretaris.
 • Na inschrijving krijgt men te horen in welk team men wordt ingedeeld. De trainingstijden, leiding en train(st)er worden aangegeven.
 • Voor de trainingen dient men zelf voor sportkleding en voetbalschoenen te zorgen.
 • Voor wedstrijden hoeft men zelf geen kleding aan te schaffen. K.S.H. heeft zelf de kleding (shirt, broek) aangeschaft. Dit om eenheid van tenue te creëren binnen de club. De kleding wordt in bruikleen aan de spelers en speelsters gegeven. De kosten hiervan zijn € 15,- per persoon. Dit is verwerkt in de contributie.
 • Leden die deelnemen aan wedstrijden zijn verplicht te verschijnen in het tenue van K.S.H.
 
Specifiek senioren
 • De shirts en broekje  worden door KSH ter beschikking gesteld en blijven van de vereniging. Deze worden centraal gewassen. Bij de eerste selectie heren worden ook de sokken en inloopshirts centraal gewassen. Per persoon wordt een eigen bijdrage gevraagd van €25,-. Dit bedrag is per seizoen 2013-2014 bij in het contributiebedrag verwerkt.
 • Sokken zijn voor eigen aankoop en kunnen via KSH worden aangeschaft. Deze aanschaf verloopt via onze materialen/kleding-man Henk Lamar. Tevens zijn deze verkrijgbaar in de kantine.
Afmelden
 • Het afmelden als lid van KSH voetbal dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadminstatie van de afdeling voetbal. Hiervoor kan hetzelfde formulier worden gebruikt als het opgaveformulier, dat hier te downloaden is. Afmelden voor een volgend seizoen dient vóór 1 juli te gebeuren. Wanneer dit niet op tijd wordt gedaan, zal de contributie gewoon moeten worden betaald.
 
Overschrijving
 • Wanneer men een overschrijving van of naar een andere vereniging wil, is een KNVB overschrijvingsformulier noodzakelijk. Deze is o.a. hier te downloaden. Daarnaast is een Leden Mutatie Kaart noodzakelijk, die door de verlatende vereniging kan worden uitgedraaid. Tevens dient de oude KNVB spelerspas te worden opgestuurd naar de KNVB.