Opgave nieuwe leden
sign up 1627726 1280

Wat leuk dat je lid wil worden bij KSH Volleybal! We wensen jou een sportief seizoen toe met veel spelplezier! 

 

Om lid te worden kun je je aanmelden via de afdeling Ledenadministratie, de contactpersoon hiervoor is Michelle Kampshof. Het aan- en afmeldingsformulier is hier te downloaden en in te vullen.


Het compleet ingevulde aanmeldingsformulier dient met een digitale foto aangeleverd te worden, hiermee wordt jouw spelerspas aangevraagd. Deze heb je nodig om mee te kunnen spelen in de competitie. 
Het ingevulde formulier kan daarna worden opgestuurd naar de Ledenadministratie (Michelle Kampshof). Je kan dit per e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


Contributie
De contributie voor het seizoen 2022-2023 bedraagt:
- Volwassenen:                   € 185,- per jaar
- ABC jeugd:                       € 97,50 per jaar (op basis van 1 training per week)
- CMV jeugd:                       € 82,50 per jaar (op basis van 1 training per week)

De contributie wordt één keer per jaar automatisch geïnd door KSH. Bij aanmelding machtig je KSH om de contributie automatisch te incasseren.
De afschrijving gebeurt één keer per jaar in september/oktober. Het eenmalige inschrijvingsbedrag van € 15,00 wordt bij nieuwe leden dan ook geïnd.


Afmelden
Als je jouw lidmaatschap wil opzeggen, dien je dit uiterlijk voor 1 juni schriftelijk te doen (dit in verband met de opgave van leden naar de Nevobo voor het daaropvolgende seizoen). Indien je jouw lidmaatschap na 1 juni op zegt worden de kosten, die aan de bond betaald moeten worden, in rekening gebracht.