*KSH volleybal moet het met ‘1 topper’ minder doen*

 

Vrijdag 16 maart jl. hebben we ‘afscheid genomen’ van onze scheidsrechter Jan Koster. Hij heeft zich vele jaren belangeloos voor onze vereniging ingezet, daarom hebben wij het groots aangepakt. Jan wist van niets, alleen dat hij opgehaald werd.

Bij aankomst zat heren 1 hem al op te wachten en kreeg hij koffie & gebak aangereikt. Jan mocht nog 1maal symbolisch zijn scheidrechtersfluitje gebruiken bij de wedstrijd van heren 1 alvorens hij hem in de wilgen gaat hangen. Zodra hij van de scheidsrechtersstoel naar beneden kwam, kreeg hij onder luid applaus van de vele toeschouwers & fans een mooi boeket bloemen aangeboden. Vervolgens mocht Jan zich tussen zijn fans op de tribune mengen om de wedstrijd van de heren te aanschouwen.

Nadien barstte het feest los in de kantine onder het genot van een hapje & drankje, waarbij een officieel woord door de (oud)voorzitter is gedaan en Jan een mand met lekkernijen overhandigd kreeg. Het bleef nog erg lang gezellig. KSH had met voorbedachten rade, al een taxi richting huis geregeld. Jan heeft erg genoten en sloot de avond af met een mooie persoonlijke speech voor de vereniging.

 

We kunnen je niet genoeg bedanken voor alle inzet de afgelopen jaren... dus nogmaals JAN BEDANKT!! We hopen je nog vele avonden te mogen verwelkomen in de sporthal.

 

Jan 1  Jan 2 

Jan 3  Jan 4