KSH Volleybal sluit het seizoen Fout & Stout af!foto1

 

 

Zaterdagavond 13 april was de feestelijke afsluiting van het volleybalseizoen 2018/2019 voor de seniorenteams. Ditmaal werden de organisatorische en feestelijke kwaliteiten van Heren 2 uit de kast gehaald.

 

Het thema, Fout & Stout, werd door de volleyballers geheel op ieders eigen wijze ingevuld. Alles werd uit de kast gehaald, van foute fluoriserende en gabber 80's/90's kleding, carnavalsoutfits tot aan sporttenues van tegenstanders.

 

Door 8 teams, met geweldige foute namen, werd er een sportieve strijd geleverd in en om het gebouw van de Porre. Waren het 'De halve zolen', 'Bas’s bitches' of de 'Rednecks' die zouden winnen? Het team 'Voorbips en Pielemuis' was het sterkst en mocht een bijpassende prijs uitzoeken.

 

De foute dansmoves in Disco de Porre (incl. rookkanon) waren geweldig en na een snack in kermisstijl, kon het feest diep in de nacht afgesloten worden.

 

De mannen van Heren 2 hadden na hun laatste wedstrijd met een 4-0 overwinning, en daarmee klassebehoud, volop nieuwe energie gekregen.Die hebben ze gebruikt om dit feest te organiseren en met succes!

 

foto2   foto3foto5    foto7   foto4  foto6