Zaterdag voetbalde KSH de inhaalwedstrijd tegen Wolfersveen. Deze wedstrijd moest nog gespeeld worden voor de tweede periode. Wolfersveen stond bovenaan in deze periode en voor hen stond er dus een hoop op het spel. KSH kon ook de tweede periode nog pakken, case maar dit was uiteraard afhankelijk van de wedstrijd op maandag tussen Wolfersveen en DEO zou worden. KSH verwachtte in ieder geval een fel Wolfersveen. Niets was echter minder waar. KSH kreeg alle ruimte om te voetballen, Wolfersveen zakte diep terug op eigen helft en hoopte op een kansje vanuit de counter. KSH kreeg de grote kansen. Binnen tien minuten kon Davey Wopereis KSH al op 1-0 zetten nadat hij vanaf rechts werd bediend door Dirk Spieker. Hij tikte de bal echter net voorlangs. Via nog voor een voorzet kreeg Ad Wolters de grootste kans van de eerste helft. Hij kopte een voorzet hard in, maar de keeper gaf hierop redding. Aan de andere kant kreeg Wolfersveen een echt grote kans uit een corner. De kopbal werd echter van de lijn gehaald door Jeroen Kampshof. De eerste helft bleef het 0-0, maar KSH speelde sterk, Wolfersveen kwam er niet aan te pas en het was wachtten op een eerste treffer. In de tweede helft vielen de doelpunten wel. Na een boogbal een Juan Wolters kopte Ad Wolters binnen. De keeper bracht nog redding op de lijn, maar de rebound kon worden verzilverd door rechtsback Luuk Temming. Niet veel later was er weer een aanval van KSH die uitmondde in een scrimmage voor het doel van Wolfersveen. Wederom was het Luuk Temming die op de doellijn kon binnentikken, maar in tegenstelling tot de vorige situatie werd hij nu naar de grond getrokken door de Wolfersveense keeper. De scheids wees naar de penalty stip en de keeper kreeg een gele prent. Jeroen Kampshof schoot hard en zuiver binnen waarmee de stand naar 0-2 werd gebracht. De 3-0 kwam vervolgens nog uit een vrije trap van Jeroen Kampshof. Met een goede loopactie kwam Ad Wolters vrij bij de eerste paal en hij kopte deze voorzet hard binnen. In tegenstelling tot zijn eerdere kopballen zat de keeper er nu niet bij en zo maakte Ad alweer zijn vijfde van het seizoen. De wedstrijd was gespeeld en een aantal spelers werd rust gegund. In de laatste minuut kreeg Wolfersveen nog een penalty. Dennis van Bronckhorst schermde op de achterlijn de bal af en gaf een kleine schouderduw aan de inkomende centrale middenvelder van de withemden. Deze centrale middenvelder ging natuurlijk kermend van de pijn naar de grond als een stervende zwaan en voor dit puik stukje acteerwerk werd hij rijkelijk beloond door de leidsman. Dezelfde middenvelder nam zijn award in de vorm van een penalty aan en verzilverde hem. 3-1 was de eindstand. Al met al een prima overwinning met prima voetbal van KSH.

Doelpuntenmakers: Luuk Temming (1-0), Jeroen Kampshof (2-0), Ad Wolters (3-0)

In onderstaande foto ziet u het paasontbijt voorafgaand aan de wedstrijd tegen Wolfersveen. Het heeft succes opgeleverd, dus wellicht voor herharling vatbaar.