Een prachtige nazomerdag een strak groen veld vormden het decor voor de wedstrijd tussen de mannen van KSH 1 en Noordijk. De pot was amper vijf minuten op gang toen de spits van Noordijk door zijn enkel ging en met een brancard van het veld af moest. Het spel lag enkele minuten stil en met het hervatten van de wedstrijd pakte KSH het spel op. Noordijk werd vastgezet op eigen helft en kwam hier nauwelijks van af. Van te voren werd verteld dat de tegenstander een fysieke ploeg is die vooral veel de lange bal hanteert. In de eerste helft bleek niets minder waar. Vooral via de zijkanten werden er goede aanvallen opgezet, buy cialis maar KSH faalde meermaals in de afronding. De voorhoede van KSH werd een aantal keer aardig te grazen genomen en halverwege de eerste helft werd Dirk Spieker in de zestien naar de grond getrokken. De scheids wees resoluut naar de stip en Luuk Rietberg bracht de stand met een strak ingeschoten penalty vervolgens op 1-0. Het voetbal in de eerste helft was echter niet geweldig. De legio mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden werden niet benut en het positiespel was te traag. De tweede helft ging dit enigszins beter. Tien minuten onderweg in de eerste helft kon Dirk Spieker de bal vrij inkoppen bij de tweede paal wat resulteerde in een 2-0 stand. Kansen bleven komen en niet veel later werd Davey Wopereis vrijgespeeld op een kleine 25 meter van de goal. Hij twijfelde geen moment en haalde verwoestend uit, waarbij de bal in een rechte streep in de rechter kruising verdween. De keeper had hier geen antwoord op en zo werd het 3-0. Dirk Spieker bracht de stand uiteindelijk nog op 4-0 nadat Sander Wolters de linksback van Noordijk in de luren legde en een afgemeten voorzet gaf bij de tweede paal. Volgende week is er de uitwedstrijd tegen Wolfersveen.