Tassen KSH 1

 

KSH 1 ontvangt nieuwe voetbal tassen van Piet en Greet

Afgelopen zondag verzamelden de heren van KSH 1 zich bij Cafe de Boer in Harreveld, alvorens te vertrekken richting Lievelde voor de afsluiting van het jaarlijkse regio toernooi Oost Gelre, dat dit jaar door Erix werd georganiseerd.

De heren van KSH 1 mochten uit handen van Greet Kodde allemaal een nieuwe voetbaltas ontvangen die geheel gesponsord is door Cafe de Boer.

De vorige tassen waren ook door Cafe de Boer ter beschikking gesteld en deze traditie is op deze wijze geweldig voort gezet. We willen namens KSH 1 en voetbalbestuur, Cafe de Boer hartelijk bedanken voor deze tassen en hun steun aan KSH!

 Beste voetballers, leiding, trainers, bestuurders en vrijwilligers,

 

Het duurt nog een poosje, maar om straks het nieuwe voetbal seizoen goed te beginnen willen we net als afgelopen jaar een aftrapavond organiseren voor iedereen die met KSH-voetbal heeft te maken. Deze zal plaatsvinden op vrijdagavond 4 september 2015 a.s.

 

Van mini-f, pupillen, junioren, senioren, 35+/45+ teams tot al onze vele vrijwilligers die voor voetbal in de weer zijn, is deze avond bedoeld!  Tevens zijn alle sponsoren uitgenodigd voor deze avond. Behalve een gezellig feestje is het deze avond ook de bedoeling dat alle teams worden vastgelegd op de foto, zodat we voor het nieuwe seizoen weer alles goed op de site kunnen zetten.

 

Om het geheel een beetje goed te laten lopen,is er het volgende programma opgezet:

 

17.40 uur worden alle mini-f en F-pupillen bij KSH verwacht, vervolgens omkleden, tenues
                 aantrekken en foto maken. Daarna per groep aan de activiteiten beginnen.

 

17.50 uur alle spelers van de E en D pupillen om teamfoto’s te maken en vervolgens aan de  
                 voetbalactiviteit te beginnen

 

18:30 uur Teamfoto maken van 35+ en 45+ daarna gaan ze gelijk weg ivm wedstrijden

 

18.45 uur worden alle junioren verwacht, vervolgens omkleden en foto maken. Daarna voetbalactiviteit.

 

19.45 uur worden alle senioren teams verwacht omkleden en in tenue op het veld voor de foto

 

20.00 uur - einde programma van de junioren
               -  teamfoto's van de senioren teams KSH1,2 en 3
               -  ook zijn onze vrijwilligers uitgenodigt voor deze avond!

 

 

Voor de liefhebbers zijn er op het veld nog voetbal spellen te doen, waarna we deze avond verder willen vieren in de kantine en er een gezellige (aftrap)avond voor het nieuwe seizoen van willen maken

 

Kom niet te laat, zodat we alle teams zo compleet mogelijk op de foto kunnen zetten!

 

Een fijne vakantie en tot 4 september

 

Namens het voetbalbestuur

 

Vandaag hebben we voor KSH-voetbal onze eerste (en zeker niet de laatste) flessen- en kratten inzamelactie gehouden.Nadat we dit al vroegtijdig hadden aangekondigd via een huis aan huis flyer en via diverse media, hebben we vanmiddag een succesvolle actie gehouden, waarmee we een aardig bedrag voor de vereniging bij elkaar hebben kunnen halen!! De ouders en kinderen van D-pupillen waren gevraagd om te assisteren en dit hebben ze op enkeling na (die verhinderd waren) ook allemaal gedaan, waarvoor hartelijk dank !!!!!!!!!!!                    Zoals het nu lijkt gaan we deze actie in de week direct na de jaarwisseling herhalen, om zo de geld voor onze club in te zamelen, noteren dus!

 

Flessen kratten 5 Flessen kratten 6

Flessen kratten 7 Flessen kratten 8

 

Afgelopen zaterdag 30 mei was er voor de F en de Mini-F de seizoensafsluiting bij Binnenpret in Lievelde. Met de groep hebben ze een leuke middag gehad. Hieronder staan twee foto's van de jongens en meiden. 

 

 20150530 142947 20150530 142943

 

Zondag 31 mei was het weer zover, KSH-voetbal sloot haar seizoen weer af met het jaarlijks terugkerende familietoernooi. Wat met een zonnige dag begon, ging over in een licht bewolkte super voetbaldag.
De gladiatoren van de families Spieker,van Bronckhorst,Penterman,Wolters en Sasse betraden allen met volle moed de arena van 't Hach in Harreveld, om al voetballend de hoofdprijs te bemachtigen.
Er werd weer sportief met elkaar gestreden om de te verdelen bekers en dit gaf dan ook prachtige voetbalmomenten. Helaas moest de EHBO enkele malen ten tonele verschijnen na enkele ongelukkige botsingen, werd hun rustige zondag helaas verstoord.
Al met al wederom een geslaagd toernooi,waarbij we hopen dat de familie Rietberg volgend jaar weer van de partij is. De familie van Bronckhorst ging met de hoofdprijs ervan door en de familie Penterman (na twee jaar de eerste prijs) kreeg als troostprijs de Fairplay Beker.
Na de wedstrijd werd er nog lang gezellig na gezeten en ook daar ging ook de familie van Bronckhorst als winnaar van de derde helft (het laatst) naar huis.
Allemaal bedankt en tot volgend jaar maar weer

Uitslag
1. Familie van Bronkhorst
2. Familie Penterman
3. Familie Wolters
4. Familie Spieker
5. Familie Sasse

Fairplaybeker
Familie Penterman

Afgelopen zaterdag was er voor de jeugd van KSH/Westendorp de jeugd instuif. Om 10:00 werd er gestart met een leuke training onder leiding van Marco Engelberts en zijn assistenten Dirk Spieker en Henk Lamar. Met veel enthousiasme werd er gevoetbald door de jongens en meiden en het was dat er door de regen even pauze moest worden gehouden. In totaal deden er 23 F-spelers mee en 10 mini-F spelers. Van deze spelers zijn er tien nieuwe jongens en meiden bij gekomen die gaan voetballen bij KSH/Westendorp. Helemaal top!

 

 

IMG 20150602 WA0001 IMG 20150602 WA0003 IMG 20150602 WA0005 IMG 20150602 WA0010

IMG 20150602 WA0004 IMG 20150602 WA0008

IMG 20150602 WA0013

 

 

 

Komende zondag 31 mei wordt dan het jaarlijkse K.S.H. familievoetbaltoernooi gespeeld. Een jaarlijks terugkerend fenomeen voor een ieder die een familie heeft met een beetje voetbalbloed. Dit jaar zullen 5 families met elkaar de strijd aanbinden om de hoogste eer. Daarbij zal de gezelligheid hoog tij vieren, met daarnaast de gezonde rivaliteit tijdens de wedstrijden. Deze rivaliteit wordt dan meestal na afloop onder het genot van een drankje op een prettige manier voortgezet. De winnaar van het afgelopen jaar, de familie Penterman, zal het dit jaar niet makkelijk krijgen. Want de families Sasse, Wolters, van Bronkhorst, en Spieker zijn er op gebrand om de Pentermannen en - vrouwen te verslaan. Of het hun dit jaar weer zal lukken hangt natuurlijk af van de weerstand die de andere families zullen gaan bieden. De familie Sasse pakte vorig jaar de fair play cup. Dan ben je voor het familievoetbal ook een echte kampioen. Wie kan zich dit jaar netjes gedragen? De organisatie en de teams nodigen dan ook iedereen uit aanstaande zondagmorgen naar de velden van K.S.H. af te reizen om dit spektakel te aanschouwen. De afgelopen jaren heeft bewezen, dat er tijdens dit toernooi van alles te beleven is. Ook voor de neutrale toeschouwer. Het toernooi start om 10.00 u. en de prijsuitreiking vind plaats om 14.00 u. Hopende dat de weergoden ons goed gezind zijn, kijken we alvast reikhalzend uit naar weer een geslaagd K.S.H. familievoetbaltoernooi.

De heren van het 45+ team zijn afgelopen vrijdag kampioen geworden in Wolfersveen. 

 

KSH 45 kampioen 2015 voor op de site

 

KAMPIOENKSH1 027 KAMPIOENKSH1 013

KAMPIOENKSH1 038 KAMPIOENKSH1 056

Op bovenstaande foto's Daan Kodde en Luuk Rietberg in actie

KAMPIOENKSH1 074 KAMPIOENKSH1 091

Op bovenstaande foto is Dirk Spieker in duel.  Na een moeizame eerste helft bleef de stond nog op 0-0

KAMPIOENKSH1 105 KAMPIOENKSH1 111

KAMPIOENKSH1 144 KAMPIOENKSH1 150

Na 75 minuten spelen kwam de stand op 0-2 door doelpunten van Jeroen Kampshof en Dirk Spieker

KAMPIOENKSH1 166 KAMPIOENKSH1 172

In de 88e minuut maakt Davey Wopereis plaats voor de rentree van aanvoerder Dennis van Bronckhorst

KAMPIOENKSH1 186 KAMPIOENKSH1 190

KAMPIOENKSH1 227 KAMPIOENKSH1 252 

Met 90 minuten bleef het 0-2 en KSH kroonde zich hiermee tot kampioen van de klasse 5C

KAMPIOENKSH1 266KAMPIOENKSH1 311

 

KAMPIOENKSH1 360 KAMPIOENKSH1 478

 Na thuiskomst werd er een ereronde gemaakt door Harreveld op de platte wagen inclusief gelegenheidsband met leden van PREMIUM

KAMPIOENKSH1 252

 

In 1992 gebeurde het voor het laatst dat Harreveld kampioen werd. Nu, 23 jaar later is KSH eindelijk weer kampioen. Dit gebeurde vandaag in Diepenheim. De VV van Diepenheim staat laag geklasseerd, maar op basis van het doelsaldo en op basis van de thuiswedstrijd eerder dit seizoen, was het al wel duidelijk geworden dat KSH geen gemakkelijke middag zou hebben. Op het eerste kwartier na bleek niets minder waar te zijn. KSH begon ontzettend slordig, vergat te voetballen en ging mee in het spel van Diepenheim. Hard fysiek spel, waarbij veelal de lange bal werd gehanteerd. Zo modderde het in de eerste helft aan. De betere kansen vielen wel voor KSH te noteren, maar écht grote kansen waren er in de eerste helft niet te bespeuren. Trainer Marco Engelberts drukte het team in de rust met de neus op de feiten. Er moest vandaag gewonnen worden om kampioen te zijn. In de tweede helft kwam er een ander KSH uit de kleedkamer. Er werd beter gevoetbald neergelegd op het lange gras. Na een kleine tien minuten kwam dan eindelijk de bevrijdende treffer. De bal kwam bij linksbuiten Juan Wolters terecht. Juan draaide naar binnen weg bij zijn directe tegenstander en gaf een perfecte boogbal op de inlopende rechtsbuiten Jeroen Kampshof. Jeroen kon vervolgens doorlopen op de keeper en maakte er met een prachtig stiftje terecht 0-1 van. KSH bleef verder drukken en Diepenheim kwam er helemaal niet meer uit. De 0-2 viel halverwege de tweede helft. Een lange uittrap van Daan Kodde werd gecontroleerd door Dirk Spieker aan de linkerkant van de zestien meter. Hij draaide weg bij zijn directe tegenstander, bleef dreigen op de zestien meter en met een goed schot in de linkerhoek  verschalkte hij de keeper van Diepenheim. Een geweldige goal met een prachtige assist van keeper Daan Kodde. Een andere grote kans was er nogmaals voor Jeroen Kampshof. Hij werd prachtig een-op-een vrijgespeeld, maar er werd onterecht gevlagd voor buitenspel. In de 88e minuut vond er zich nog een wisseling van aanvoerders plaats. Aanvoerder Dennis van Bronckhorst had sinds de wedstrijd uit tegen Noordijk geen wedstrijd meer gevoetbald. Vandaag kon hij nog even zijn rentree maken. Davey Wopereis ging er voor hem af, waarvan Dennis de band overnam. Na dit mooie gebaar werden er nog een aantal minuten gespeeld waarna de scheidsrechter affloot. KSH was kampioen! Na de wedstrijd bleek dat Rietmolen verloren had van Meddo, waardoor KSH met 4 punten voorsprong kampioen zou worden. Het feest werd na de tijd flink gevierd. Bij thuiskomst stond er een platte wagen klaar, met een gelegenheidsband die voornamelijk bestond uit leden van de band PREMIUM. Na een ereronde door het dorp werd er gegeten in de kantine en vervolgens was er om acht uur een receptie in zaal de Boer. Het feest ging tot in de late uurtjes door en werd uiteindelijk afgesloten in café de Boer. Iedereen die heeft bijgedragen aan het kampioenschap moet hierbij nog even bedankt worden. Supporters en vrijwilligers in het bijzonder. Iedereen binnen de club was er de laatste weken al mee bezig en als men ziet hoeveel Harrevelders er langs de lijnen staan is dat helemaal geweldig. Namens het team en de club hierbij: bedankt!