Mix dubbel toernooi voor de jeugd


Op zaterdag 27 januari zouden de jeugdleden uit Beltrum, Vragender en Harreveld strijden om het kampioenschap mix dubbel. Helaas konden we niet tennissen op de sneeuwwitte banen. 

We hebben er een gezellige dag van gemaakt met allerlei activiteiten. 's Morgens werden er diverse spellen gespeeld. De Zwitserse looppuzzel liet de kinderen lopen, vragen oplossen en de antwoorden vervolgens verwerken in een woordzoeker. Daarna volgden een supersnel levend ganzenbord en een quiz met allerlei vragen. Weet jij bijvoorbeeld hoe groot het gezin is met een vader, moeder en 4 zonen waarbij de broers allemaal een zus hebben?

Deze fanatieke ochtend werd afgesloten met  levend stratego en een lekkere gezamenlijke lunch.

Zwembad Bahia in Bocholt stond in de middag op het programma. Het was een gezellige boel met 27 jeugdleden en de begeleiding. Natuurlijk moest er nog verstoptikkertje gedaan worden.

We konden niet tennissen, maar het was een superleuke dag.

 

IMG 1918IMG 1925

IMG 1930

 

 

Jelle, Dide en Mees winnen Achterhoeks Herfsttoernooi


Dinsdag 18 oktober hebben jeugdleden uit Beltrum, Harreveld, Neede en Vragender mee gedaan aan het Achterhoeks Herfsttoernooi. Dit jaarlijkse tennistoernooi werd dit jaar georganiseerd door TC Beltrum.

Er werd de hele ochtend in drie verschillende poules gespeeld. De jongste deelnemers tennisten in de rode poule die uiteindelijk werd gewonnen door Mees. Daarnaast waren er enkele oranje poules voor de iets oudere tennisspelers. De winnaars speelden daarna tegen elkaar. Deze wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Dide Huinink uit Beltrum.

De oudste jeugdleden tennisten in poule geel tegen elkaar. Voor de laatste wedstrijden rekenden deze spelers uit hoeveel punten een ieder moest behalen om te winnen. Het aantal punten lag dicht bij elkaar, spannend! Jelle Tankink behaalde deze ochtend de meeste punten en won.

Het was een gezellige, sportieve ochtend die werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

IMG 1616 IMG 1613

Zonnig begin van de vrijdagcompetitie,
 
Vrijdag 1 april begonnen de jongste jeugdleden van tennisclub Beltrum, Dinxperlo, Eibergen, Harreveld en Vragender aan de jaarlijkse vrijdagcompetitie. Een prachtige zonovergoten dag met leuke, spannende wedstrijden.
 
De vrijdagcompetitie kent dit jaar een flexibele editie zodat ook leden mee kunnen doen die er niet elke vrijdag bij kunnen zijn. Heb jij nog zin om mee te doen, geef je dan nu op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vrijdagcompetitie is voor iedereen van 6 t/m 16 jaar, het maakt niet uit of je al veel ervaring hebt of net begonnen bent met tennissen.
 
Diverse vrijdagen in april en mei worden onderlinge wedstrijden getennist, enkel en dubbel. Op 27 mei is er een spannende finale voor alle deelnemers. Deelnamekosten voor dit toernooi zijn slechts 4 euro.
 
Vrijdag 8 april starten de oudere jeugleden, van circa 12 t/m 16 jaar, met deze competitie.

IMG 0806

Junior - Senior toernooi te Harreveld,

Zondag 26 Juni kwamen 16 jeugdleden van Vragender, Zieuwent, Beltrum en Harreveld samen met hun vader en moeder of broer naar Harreveld voor een onderling duel.

In 3 poules op eigen niveau hebben ze leuke maar ook spannende wedstrijdjes gespeeld.

Het weer was super en de sfeer goed.

Ondanks de lange wachttijden tussen de wedstijden vermaakten de kinderen zich enorm goed.

Vragender ging met de eer en de prijzen naar huis.

Jan Willem, Jeroen en Lars waren de poulewinnaars.

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi.

Allemaal bedankt en hopelijk tot volgend jaar.

 

27 06 2016 tennis 5

27 06 2016 tennis 4                .27 06 2016 tennis

27 6 2016 tennis 127 06 2016 tennis 227 06 2016 tennis 3