VRAGENDER, BELTRUM, ZIEUWENT EN HARREVELD WINNEN ALLEMAAL BIJ HET
JUNIOR-SENIOR TOERNOOI.

Jeugdleden van de tennisclubs uit Vragender, Beltrum, Zieuwent en
Harreveld speelden op zondagmorgen 24 juni het junior-senior toernooi.
De prijzen gingen uiteindelijk naar alle vier plaatsen. Jelle Tankink
uit Harreveld, Merle Hartjes uit Vragender, Tijn te Loeke uit Beltrum en
Lynn Aagten uit Zieuwent gingen met hun ouders met de medailles naar
huis.

Na een gezellig onderonsje met koffie en thee begonnen de jeugdleden aan
de wedstrijden. Samen met hun vader of moeder tennisten ze
dubbelwedstrijden in vier verschillende poules. 

Het waren spannende, maar vooral ook gezellige en sportieve wedstrijden.
De jeugdleden genoten zichtbaar van het tennissen met de ouders. 

In de eerste poule werd tot de laatste minuut fanatiek gestreden.
Uiteindelijk had Jelle Tankink net de meeste punten. Poule 2 en 3 kende
ongeslagen winnaars. Hoezeer de tegenstanders ook hun best deden, Merle
Hartjes en Tijn te Loeke wonnen alle wedstrijden. Ook in de laatste
poule waren de tegenstanders aan elkaar gewaagd. Een uitgebreide
puntentelling bepaalde uiteindelijk dat Lynn Aagten won. 

We kijken terug op een zeer mooie en geslaagde ochtend.

Junior Senior 2018


Clubkampioenschappen Harreveld-Zieuwent 2018

Van maandag 4 tot en met zondag 10 juni zijn de clubkampioenschappen in zowel Harreveld als in Zieuwent gehouden. Ondanks dat we maar 3 poules hadden, was het opnieuw een gezellig toernooi. Voor alle uitslagen zie www.toernooi.nl.

Vergeet niet in te schrijven bij de volgende KNLTB toernooien:
Porskamp Open in Lichtenvoorde van 1 t/m 7 juli. 
Bruggink Open in Harreveld van 21 t/m 29 juli. 
Zieuwent Open van 3 t/m zaterdag 8 september. 
De finales in Zieuwent zijn dit jaar dus op zaterdag i.v.m. de bloemencorso op zondag in Lichtenvoorde. Wees er op tijd bij! Zie www.toernooi.nlUitslag 2018:

 

Dames Enkel 8:
1. Manon Geurtsen (Zieuwent)
2. Kim Klein Goldewijk (Zieuwent)

Dames Dubbel 7:
1. Trees van Bronkhorst/ Anja te Lindert (Harreveld)
2. Linda Buijing / Sandra Knufing (Harreveld)

Heren Dubbel 6:
1. René Spekschoor/ Maikel Toebes (Zieuwent)
2. Ivo Kampshof / Sjoerd Knufing (Harreveld)

T.C. Harreveld & Zieuwentse T.V.

Gezellig junior senior toernooi

Op zondagmorgen 2 juli speelden we in Harreveld het junior-senior toernooi. 15 jeugdleden van de tennisclubs uit Vragender, Zieuwent en Harreveld hadden hun moeder, broer of een andere bekende meegenomen om te tennissen.

In 3 verschillende poules werden dubbelwedstrijden getennist. Het was een gezellige en sportieve ochtend. Ook de weergoden waren ons goed gezind. 

In de rode poule tennistenbde jongste deelnemers. Met zeer geringe ervaring werden er superleuke wedstrijden gespeeld. Marloes uit Vragender had de meeste tenniseevaring en won deze poule samen met haar tennispartner Rico.

In de andere twee poules werd er gespeeld op 3/4 veld. Ook hier mooie rally's en leuke wedstrijden. Thijmen en Jeroen wonnen in deze poules. 

We kijken terug op een zeer mooie en geslaagde ochtend.

2 7 172 7 17 1

2 7 17 2

2 7 17 3

2 7 17 52 7 17 6

Mooie start vrijdagcompetitie voor de jeugd

Vrijdag 7 april waren de eerste wedstrijden voor de jeugd in de vrijdagcompetitie. Deelnemers uit Vragender, Harreveld, Dinxperlo en Zieuwent kwamen bijeen in Vragender.

In verschillende poules werden deze middag/avond enkelwedstrijden gespeeld. Spannende wedstrijden, maar vooral heel veel plezier. We werden uitstekend verzorgd door TC Vragender en hebben zin in de volgende wedstrijden op 21 april in Zieuwent. Wil jij ook nog meedoen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het maakt daarbij niet uit waar je woont, als jeugdspeler  ben je altijd van harte welkom.

8 4 17 18 4 17 2

8 4 17 38 4 17 4

Zonnig tennistoernooi in Aalten

Op zondag 12 maart organiseerde Altec de Smart Spelen Cup voor jeugdleden. Een toernooi waarbij zo'n 80 jeugdleden strijden om de beker voor het beste team. De middagpoule had zo'n 45 spelers in Groen en Geel.

Mirthe, Jelle vormden een team samen met Rico en Jan Willem van TC Vragender. Tijdens 6 dubbelwedstrijden deden ze hun uiterste best. Het waren de eerste wedstrijden na de winterstop en ze moesten weer even wennen. Op deze prachtige zondag werd het 4x een gelijkstand en werden twee wedstrijden verloren. Het resulteerde in een 5e plaats. Het team uit Gendringen ging met de beker naar huis in de middagpoule.

 

IMG15 3 1IMG 15 3 2

IMG 15 3 3IMG 15 3 4

Mix dubbel toernooi voor de jeugd


Op zaterdag 27 januari zouden de jeugdleden uit Beltrum, Vragender en Harreveld strijden om het kampioenschap mix dubbel. Helaas konden we niet tennissen op de sneeuwwitte banen. 

We hebben er een gezellige dag van gemaakt met allerlei activiteiten. 's Morgens werden er diverse spellen gespeeld. De Zwitserse looppuzzel liet de kinderen lopen, vragen oplossen en de antwoorden vervolgens verwerken in een woordzoeker. Daarna volgden een supersnel levend ganzenbord en een quiz met allerlei vragen. Weet jij bijvoorbeeld hoe groot het gezin is met een vader, moeder en 4 zonen waarbij de broers allemaal een zus hebben?

Deze fanatieke ochtend werd afgesloten met  levend stratego en een lekkere gezamenlijke lunch.

Zwembad Bahia in Bocholt stond in de middag op het programma. Het was een gezellige boel met 27 jeugdleden en de begeleiding. Natuurlijk moest er nog verstoptikkertje gedaan worden.

We konden niet tennissen, maar het was een superleuke dag.

 

IMG 1918IMG 1925

IMG 1930

 

 

BRUGGINK Open 2016, T.C. Harreveld

Dit dubbeltoernooi zal plaatsvinden van maandag 11 juli t/m zondag 17 juli a.s.

Half juli gaat het weer van start: het jaarlijks terugkerende KNLTB Open Tennistoernooi te Harreveld. Dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door BRUGGINK Keukens uit de Heelweg.

Dit Harreveldse dubbeltoernooi staat alom bekend om zowel haar gezelligheid rondom de wedstrijden, als om de fanatieke sfeer waarin wordt gestreden voor de overwinning. Opgeven kan tot en met zondag 3 juli a.s.

Ieder jaar komen tennissers vanuit diverse plaatsen naar sportpark ’t Hach in Harreveld om daar met hun partner te strijden om die gewilde eerste plek op het Open Tennistoernooi. Naast de mogelijkheid om zelf een lekker potje te tennissen op de verlichte kunstgrasbanen is er op het ruime overdekte terras perfect de gelegenheid om ook de andere wedstrijden goed te volgen. De kantine zal tijdens het toernooi  continu geopend zijn.

Op de doordeweekse dagen beginnen de wedstrijden al om 17.30u, en de laatste wedstrijd begint iedere avond rond 21.45u. Op de zaterdag en zondag kan men de tennissers  ’s morgens al in actie zien, met als hoogtepunt natuurlijk de (halve) finales op zaterdag 16 en zondag 17 juli. Aansluitend zal op deze zondag de prijsuitreiking plaatsvinden. Mede mogelijk gemaakt door Car & Color Harreveld, en Han Ter Woerds uit Lichtenvoorde.

Meedoen kan in verschillende categorieën:  Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel, in de klassen  5, 6 en 7.

We rekenen ook dit jaar weer op goed tennisweer, een terras vol tennisliefhebbers en een gezellig en fanatiek toernooi!  Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op www.toernooi.nl .   

 

Merle, Dide en Bas winnaars vrijdagcompetitie 2016


Meer dan 30 jeugdleden uit Beltrum, Vragender, Zieuwent, Dinxperlo en Harreveld hebben in april en mei meegedaan aan de jaarlijkse vrijdagcompetitie.  In drie verschillende poules werd er tegen en met elkaar getennist.
Elke vrijdag is er in een andere plaats gespeeld. De jongste deelnemers speelden enkelwedstrijden van 15 minuten tegen elkaar. In de Oranje poule werden ook dubbelwedstrijden gespeeld. Ook de oudste jeugdleden tennisten zowel enkel- als dubbelwedstrijden.
Tijdens de finaledag op 28 mei hebben alle deelnemers de laatste wedstrijden getennist in een zonnig Beltrum. Bij de jongste deelnemers (de Rode poule) won uiteindelijk Merle uit Vragender. Dide Huinink behaalde in de Oranje poule de 1e plaats nadat ze bijna alle wedstrijden had gewonnen. Bij oudste jeugdleden was het spannend tot de laatste wedstrijd. Bas Oonk was uiteindelijk de verrassende winnaar. We kijken terug op een geslaagde competitie en een gezellige finaledag in Beltrum.

IMG 0974IMG 0940
IMG 0941

Beste Tennisliefhebbers, sickness

Vanaf deze week kunnen leden zich aanmelden voor het OOST GELRE TENNISTOERNOOI 2016 te HARREVELD.

Dit toernooi wordt gehouden vanMaandag 7 maart 2016 t/m Zondag 20 maart 2016.Hierbij zijn alle leden welkom van de tennisverenigingen van Beltrum, cheap Lievelde, pharm Lichtenvoorde, Vragender, Zieuwent en Harreveld.

Leden kunnen zich inschrijven via www.toernooi.nl of via deze link hieronder. Categorieën zijn HD, DD en GD op niveaus 6, 7 en 8. 

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=47EF9D1A-0BE0-48AF-80C9-138EEEBDB2C2

(De inschrijving sluit op maandag 29 februari 2016 om 23:59u)

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen tijdens het Oost Gelre Tennistoernooi 2016!

Sportieve groet,

 
Organisatie Oost Gelre Toernooi 2016

T.C. Harreveld

Lees meer...

Beker mix dubbelkampioenschappen blijft in Harreveld

Zaterdag 9 januari streden jeugdleden van de tennisclubs Beltrum, Vragender om de wisselbeker van de mix dubbelkampioenschappen. De hele ochtend werden dubbelwedstrijden gespeeld in twee verschillende categorieën. Telkens werd er getennist met en tegen andere spelers. De winnaar van deze ochtend won met 1 punt verschil. Chiel Hulshof ging naar huis met de wisselbeker.

Na een gezamenlijke lunch gingen we met z'n allen naar zwembad Marveld in Groenlo.

tennis 1 tennis 2

tennis 3tennis 4

tennis 5