Gezellig junior senior toernooi

Op zondagmorgen 2 juli speelden we in Harreveld het junior-senior toernooi. 15 jeugdleden van de tennisclubs uit Vragender, Zieuwent en Harreveld hadden hun moeder, broer of een andere bekende meegenomen om te tennissen.

In 3 verschillende poules werden dubbelwedstrijden getennist. Het was een gezellige en sportieve ochtend. Ook de weergoden waren ons goed gezind. 

In de rode poule tennistenbde jongste deelnemers. Met zeer geringe ervaring werden er superleuke wedstrijden gespeeld. Marloes uit Vragender had de meeste tenniseevaring en won deze poule samen met haar tennispartner Rico.

In de andere twee poules werd er gespeeld op 3/4 veld. Ook hier mooie rally's en leuke wedstrijden. Thijmen en Jeroen wonnen in deze poules. 

We kijken terug op een zeer mooie en geslaagde ochtend.

2 7 172 7 17 1

2 7 17 2

2 7 17 3

2 7 17 52 7 17 6

Mooie start vrijdagcompetitie voor de jeugd

Vrijdag 7 april waren de eerste wedstrijden voor de jeugd in de vrijdagcompetitie. Deelnemers uit Vragender, Harreveld, Dinxperlo en Zieuwent kwamen bijeen in Vragender.

In verschillende poules werden deze middag/avond enkelwedstrijden gespeeld. Spannende wedstrijden, maar vooral heel veel plezier. We werden uitstekend verzorgd door TC Vragender en hebben zin in de volgende wedstrijden op 21 april in Zieuwent. Wil jij ook nog meedoen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het maakt daarbij niet uit waar je woont, als jeugdspeler  ben je altijd van harte welkom.

8 4 17 18 4 17 2

8 4 17 38 4 17 4

Zonnig tennistoernooi in Aalten

Op zondag 12 maart organiseerde Altec de Smart Spelen Cup voor jeugdleden. Een toernooi waarbij zo'n 80 jeugdleden strijden om de beker voor het beste team. De middagpoule had zo'n 45 spelers in Groen en Geel.

Mirthe, Jelle vormden een team samen met Rico en Jan Willem van TC Vragender. Tijdens 6 dubbelwedstrijden deden ze hun uiterste best. Het waren de eerste wedstrijden na de winterstop en ze moesten weer even wennen. Op deze prachtige zondag werd het 4x een gelijkstand en werden twee wedstrijden verloren. Het resulteerde in een 5e plaats. Het team uit Gendringen ging met de beker naar huis in de middagpoule.

 

IMG15 3 1IMG 15 3 2

IMG 15 3 3IMG 15 3 4

Mix dubbel toernooi voor de jeugd


Op zaterdag 27 januari zouden de jeugdleden uit Beltrum, Vragender en Harreveld strijden om het kampioenschap mix dubbel. Helaas konden we niet tennissen op de sneeuwwitte banen. 

We hebben er een gezellige dag van gemaakt met allerlei activiteiten. 's Morgens werden er diverse spellen gespeeld. De Zwitserse looppuzzel liet de kinderen lopen, vragen oplossen en de antwoorden vervolgens verwerken in een woordzoeker. Daarna volgden een supersnel levend ganzenbord en een quiz met allerlei vragen. Weet jij bijvoorbeeld hoe groot het gezin is met een vader, moeder en 4 zonen waarbij de broers allemaal een zus hebben?

Deze fanatieke ochtend werd afgesloten met  levend stratego en een lekkere gezamenlijke lunch.

Zwembad Bahia in Bocholt stond in de middag op het programma. Het was een gezellige boel met 27 jeugdleden en de begeleiding. Natuurlijk moest er nog verstoptikkertje gedaan worden.

We konden niet tennissen, maar het was een superleuke dag.

 

IMG 1918IMG 1925

IMG 1930

 

 

Jelle, Dide en Mees winnen Achterhoeks Herfsttoernooi


Dinsdag 18 oktober hebben jeugdleden uit Beltrum, Harreveld, Neede en Vragender mee gedaan aan het Achterhoeks Herfsttoernooi. Dit jaarlijkse tennistoernooi werd dit jaar georganiseerd door TC Beltrum.

Er werd de hele ochtend in drie verschillende poules gespeeld. De jongste deelnemers tennisten in de rode poule die uiteindelijk werd gewonnen door Mees. Daarnaast waren er enkele oranje poules voor de iets oudere tennisspelers. De winnaars speelden daarna tegen elkaar. Deze wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Dide Huinink uit Beltrum.

De oudste jeugdleden tennisten in poule geel tegen elkaar. Voor de laatste wedstrijden rekenden deze spelers uit hoeveel punten een ieder moest behalen om te winnen. Het aantal punten lag dicht bij elkaar, spannend! Jelle Tankink behaalde deze ochtend de meeste punten en won.

Het was een gezellige, sportieve ochtend die werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

IMG 1616 IMG 1613

Zonnig begin van de vrijdagcompetitie,
 
Vrijdag 1 april begonnen de jongste jeugdleden van tennisclub Beltrum, Dinxperlo, Eibergen, Harreveld en Vragender aan de jaarlijkse vrijdagcompetitie. Een prachtige zonovergoten dag met leuke, spannende wedstrijden.
 
De vrijdagcompetitie kent dit jaar een flexibele editie zodat ook leden mee kunnen doen die er niet elke vrijdag bij kunnen zijn. Heb jij nog zin om mee te doen, geef je dan nu op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vrijdagcompetitie is voor iedereen van 6 t/m 16 jaar, het maakt niet uit of je al veel ervaring hebt of net begonnen bent met tennissen.
 
Diverse vrijdagen in april en mei worden onderlinge wedstrijden getennist, enkel en dubbel. Op 27 mei is er een spannende finale voor alle deelnemers. Deelnamekosten voor dit toernooi zijn slechts 4 euro.
 
Vrijdag 8 april starten de oudere jeugleden, van circa 12 t/m 16 jaar, met deze competitie.

IMG 0806

Junior - Senior toernooi te Harreveld,

Zondag 26 Juni kwamen 16 jeugdleden van Vragender, Zieuwent, Beltrum en Harreveld samen met hun vader en moeder of broer naar Harreveld voor een onderling duel.

In 3 poules op eigen niveau hebben ze leuke maar ook spannende wedstrijdjes gespeeld.

Het weer was super en de sfeer goed.

Ondanks de lange wachttijden tussen de wedstijden vermaakten de kinderen zich enorm goed.

Vragender ging met de eer en de prijzen naar huis.

Jan Willem, Jeroen en Lars waren de poulewinnaars.

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi.

Allemaal bedankt en hopelijk tot volgend jaar.

 

27 06 2016 tennis 5

27 06 2016 tennis 4                .27 06 2016 tennis

27 6 2016 tennis 127 06 2016 tennis 227 06 2016 tennis 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRUGGINK Open 2016, T.C. Harreveld

Dit dubbeltoernooi zal plaatsvinden van maandag 11 juli t/m zondag 17 juli a.s.

Half juli gaat het weer van start: het jaarlijks terugkerende KNLTB Open Tennistoernooi te Harreveld. Dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door BRUGGINK Keukens uit de Heelweg.

Dit Harreveldse dubbeltoernooi staat alom bekend om zowel haar gezelligheid rondom de wedstrijden, als om de fanatieke sfeer waarin wordt gestreden voor de overwinning. Opgeven kan tot en met zondag 3 juli a.s.

Ieder jaar komen tennissers vanuit diverse plaatsen naar sportpark ’t Hach in Harreveld om daar met hun partner te strijden om die gewilde eerste plek op het Open Tennistoernooi. Naast de mogelijkheid om zelf een lekker potje te tennissen op de verlichte kunstgrasbanen is er op het ruime overdekte terras perfect de gelegenheid om ook de andere wedstrijden goed te volgen. De kantine zal tijdens het toernooi  continu geopend zijn.

Op de doordeweekse dagen beginnen de wedstrijden al om 17.30u, en de laatste wedstrijd begint iedere avond rond 21.45u. Op de zaterdag en zondag kan men de tennissers  ’s morgens al in actie zien, met als hoogtepunt natuurlijk de (halve) finales op zaterdag 16 en zondag 17 juli. Aansluitend zal op deze zondag de prijsuitreiking plaatsvinden. Mede mogelijk gemaakt door Car & Color Harreveld, en Han Ter Woerds uit Lichtenvoorde.

Meedoen kan in verschillende categorieën:  Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel, in de klassen  5, 6 en 7.

We rekenen ook dit jaar weer op goed tennisweer, een terras vol tennisliefhebbers en een gezellig en fanatiek toernooi!  Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op www.toernooi.nl .   

 

Merle, Dide en Bas winnaars vrijdagcompetitie 2016


Meer dan 30 jeugdleden uit Beltrum, Vragender, Zieuwent, Dinxperlo en Harreveld hebben in april en mei meegedaan aan de jaarlijkse vrijdagcompetitie.  In drie verschillende poules werd er tegen en met elkaar getennist.
Elke vrijdag is er in een andere plaats gespeeld. De jongste deelnemers speelden enkelwedstrijden van 15 minuten tegen elkaar. In de Oranje poule werden ook dubbelwedstrijden gespeeld. Ook de oudste jeugdleden tennisten zowel enkel- als dubbelwedstrijden.
Tijdens de finaledag op 28 mei hebben alle deelnemers de laatste wedstrijden getennist in een zonnig Beltrum. Bij de jongste deelnemers (de Rode poule) won uiteindelijk Merle uit Vragender. Dide Huinink behaalde in de Oranje poule de 1e plaats nadat ze bijna alle wedstrijden had gewonnen. Bij oudste jeugdleden was het spannend tot de laatste wedstrijd. Bas Oonk was uiteindelijk de verrassende winnaar. We kijken terug op een geslaagde competitie en een gezellige finaledag in Beltrum.

IMG 0974IMG 0940
IMG 0941

Beste Tennisliefhebbers, sickness

Vanaf deze week kunnen leden zich aanmelden voor het OOST GELRE TENNISTOERNOOI 2016 te HARREVELD.

Dit toernooi wordt gehouden vanMaandag 7 maart 2016 t/m Zondag 20 maart 2016.Hierbij zijn alle leden welkom van de tennisverenigingen van Beltrum, cheap Lievelde, pharm Lichtenvoorde, Vragender, Zieuwent en Harreveld.

Leden kunnen zich inschrijven via www.toernooi.nl of via deze link hieronder. Categorieën zijn HD, DD en GD op niveaus 6, 7 en 8. 

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=47EF9D1A-0BE0-48AF-80C9-138EEEBDB2C2

(De inschrijving sluit op maandag 29 februari 2016 om 23:59u)

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen tijdens het Oost Gelre Tennistoernooi 2016!

Sportieve groet,

 
Organisatie Oost Gelre Toernooi 2016

T.C. Harreveld

Lees meer...

Beker mix dubbelkampioenschappen blijft in Harreveld

Zaterdag 9 januari streden jeugdleden van de tennisclubs Beltrum, Vragender om de wisselbeker van de mix dubbelkampioenschappen. De hele ochtend werden dubbelwedstrijden gespeeld in twee verschillende categorieën. Telkens werd er getennist met en tegen andere spelers. De winnaar van deze ochtend won met 1 punt verschil. Chiel Hulshof ging naar huis met de wisselbeker.

Na een gezamenlijke lunch gingen we met z'n allen naar zwembad Marveld in Groenlo.

tennis 1 tennis 2

tennis 3tennis 4

tennis 5