Wedstrijdverslag MEC – KSH 2-0 (1-0).

Na de sterke wedstrijd vorige week tegen VIOS B, was het gisteren tijd om tegen de mannen van MEC aan te treden. KSH speelde rouwbanden om vanwege het overlijden van Richard Wolters, vader van Sander Wolters. Via deze weg wensen wij namens KSH vrienden, familie en alle andere nabestaanden heel veel sterkte met het verlies. 

Na het uitvoerige verslag van vorige week met de daarin uitvoerig beschreven heldendaden van het Harreveld, zal het verslag dit maal niet zo lang zijn. Sterker nog, vier woorden zijn genoeg om de wedstrijd van Harreveldse kant te beschrijven: het was niet best. MEC staat al jaren bekend als een elftal waarbij de gemiddelde leeftijd significant hoger ligt dan bij andere elftallen in de competitie. Daarbij moet wel gezegd worden dat het een ploeg is die altijd garant staat voor veel strijd en teamprestatie. Dit waren dan weer twee elementen die bij onze geliefde groenhemden dit maal ontbraken. Bij KSH ontbraken er ten opzichte van vorige week ook nog vier spelers. Dit had niet uit moeten maken, aangezien er aangevuld met A-spelers en spelers van het tweede een representatief elftal op het veld stond. Het probleem was echter dat KSH niet bij de les was en niet de scherpte van vorige week op kon brengen.

In de eerste helft ging het in het begin nog redelijk. Voor zowel KSH als MEC kwamen er kleine kansjes, maar aan beide kanten stond het verdedigend goed waardoor er weinig grote mogelijkheden te bespeuren vielen. Vlak voor rust viel dan toch de 0-1. Na een vlotte combinatie van MEC werd de Mistenaar of Corlenaar Peter De Roos op de vijf meter vrijgespeeld. Hij faalde niet. Het was hierna ook gelijk rust en goede bedoelingen werden in de rust uitgesproken bij Harreveld. Die goede bedoelingen konden gelijk weer de prullenbak in, toen in de 47e minuut Emiel Dibbets vrij kon inkoppen bij de tweede paal. Zo ongeveer de kleinste man van het veld maakte er hier 0-2 van. Over het vervolg van de tweede helft kunnen we wederom kort zijn. Het werd eerder 0-3 dan 1-2. KSH speelde zwak en kon geen vuist meer maken om de aansluiting te vinden.

In goeden doen kan KSH van ploegen winnen die bovenin mee willen doen, is KSH niet scherp dan kan er puntverlies geleden worden tegen iedereen. Volgende week wordt er gespeeld tegen Ulftse Boys. Een ploeg die vorige week verloor van promovendus SVGG en dit weekend won van voormalig 3e klasser Dinxperlo.