Het voetbalseizoen 2012/2013 begon voor KSH F1 in de derde klasse. In goed overleg met de kinderen is gezocht naar een vaste positie op het veld. Na een aantal keren oefenen vond iedereen zijn plek tijdens de wedstrijden. De eerste helft van het seizoen lekker bovenin meegedraaid en afgesloten met een overwinning tijdens het Norbert Kuypers toernooi.

Na de winterstop werden ze in een andere poule in de derde klasse ingedeeld. De wedstrijden tegen de bovenste ploegen helaas allemaal net verloren. Het was een leuk seizoen.

Het hoogtepunt van het seizoen was het KSH EcoTe toernooi. Tijdens de eerste wedstrijden werd soms in de laatste minuut een winnende goal gemaakt. De finale werd gespeeld tegen Halle. Het was een spannende wedstrijd. De verdediging maakt overuren en ook de keeper was erg druk. Na een gelijkspel (1-1) was het tijd om penalty's te schieten. Vijf spelers van beide teams werden aangewezen. Dankzij de doelpunten, maar zeker ook door het geweldige werk van de keeper won KSH F1 de beker. Een prachtige afsluiting van het seizoen!