KSH D1 heeft het dit seizoen 2012-2013 zeer goed gedaan. In de najaarscompitie werden zij KAMPIOEN. Dit ging vrij makkelijk echter was er nog één team meer dat zich kampioen waande en dat was Grol, als je een gelijk aantal punten hebt maar een beter doelsaldo dan is er maar 1 winnaar en dat was KSH D1. In de beker hebben de jongens het ook heel goed gedaan, in de halve finale tegen KSV een spannende wedstrijd, het werd 1-1 in de gewone speeltijd. Er moest een beslissing komen via penalty's dit pakte positief uit voor KSH D1. De finale moest op 25 mei in Lochem gespeeld worden tegen Reunie D2 , die hebben we helaas verloren met 2-1, toch was het leuk om dit mee te maken. Bij de voorjaarscompetitie, waar de betere teams van de najaar competitie bij elkaar waren ingedeeld was er meer strijd, maar ook hier wisten onze jongens zich goed te weren en werden er wederom goede zaken gedaan, echter een paar wedstrijden liep het wat minder, en moest het uiteindelijk in Vragender tegen KSV in de laatste wedstrijd nog beslist worden. Zowel KSV als KSH kon nog kampioen worden. KSV moest winnen, KSH daarin tegen had genoeg aan gelijkspel. Het werd een spannende wedstrijd, met de rust was het nog 0-0. De betere kansen en het betere voetbal was voor KSH. In de tweede helft kwamen ze ook op 1-0 voor echter 4 minuten voor tijd kwam KSV nog weer op gelijke hoogte 1-1, onze jongens wisten ondanks 3 minuten extra speeltijd stand te houden, en werden dus wederom weer KAMPIOEN in de voorjaarscompetitie.
Jongens en meisjes bedankt voor dit geweldige seizoen, Jullie leiders Gertie ,Henry en Jos.