Op de helft van het seizoen 2017-2018 een berichtje van de volleyballers van Heren 2!

De eerste wedstrijd in januari werd thuis tegen Grol H2 gespeeld, de koploper in onze poule. De eerste 2 sets voelden als een moeizame start van het nieuwe jaar… daarna zat er meer pit in: de 3e set werd gewonnen. De 4e was voor Grol ; eindstand 1-3.

Heren 2 wedstrijd
Vrijdag 19 januari hebben we de mannen van het 1e team van Terborg te gast gehad.

Voor ons, had Heren 3 al het goede voorbeeld gegeven, door het 2e van Vollverijs met 3-1 te verslaan.
Net als in die wedstrijd, moesten ook wij de eerste set met 15-25 aan Vollverijs laten. Maar gelukkig lukte het om met de nodige rust en toch ook een gezonde portie agressie de druk op te voeren en de 3 volgende sets te winnen ( 25-21, 25-21 en 25-16). De 4 behaalde punten uit deze wedstrijd waren erg welkom , gezien de positie in de poule.

24 januari waren we te gast in Westervoort bij Aktief 81 : na een wat tamme eerste set , van onze kant, kwamen we in set 2 en 3 steeds beter in ons spel en wisten we de laatste te winnen. 3-1.

Vrijdag 2 februari hebben we in Harreveld de wedstrijd tegen Rivo 2 gespeeld ( nr.3 in de poule) De eerste 2 sets netjes gewonnen , maar de 3e iets te veel verslapt en net verloren. Gelukkig herpakt in de 4e set en toen met luide aanmoediging van Dames 4, de set overtuigend binnengehaald : 3-1 winst!