KSH Volleybal sluit het seizoen Fout & Stout af!foto1

 

 

Zaterdagavond 13 april was de feestelijke afsluiting van het volleybalseizoen 2018/2019 voor de seniorenteams. Ditmaal werden de organisatorische en feestelijke kwaliteiten van Heren 2 uit de kast gehaald.

 

Het thema, Fout & Stout, werd door de volleyballers geheel op ieders eigen wijze ingevuld. Alles werd uit de kast gehaald, van foute fluoriserende en gabber 80's/90's kleding, carnavalsoutfits tot aan sporttenues van tegenstanders.

 

Door 8 teams, met geweldige foute namen, werd er een sportieve strijd geleverd in en om het gebouw van de Porre. Waren het 'De halve zolen', 'Bas’s bitches' of de 'Rednecks' die zouden winnen? Het team 'Voorbips en Pielemuis' was het sterkst en mocht een bijpassende prijs uitzoeken.

 

De foute dansmoves in Disco de Porre (incl. rookkanon) waren geweldig en na een snack in kermisstijl, kon het feest diep in de nacht afgesloten worden.

 

De mannen van Heren 2 hadden na hun laatste wedstrijd met een 4-0 overwinning, en daarmee klassebehoud, volop nieuwe energie gekregen.Die hebben ze gebruikt om dit feest te organiseren en met succes!

 

foto2   foto3foto5    foto7   foto4  foto6

Heren 3 wint laatste wedstrijd met 4-0 en neemt afscheid van Frank

 

 

20190412 152241

 

Afgelopen woensdag 10 April heeft Heren 3 alweer de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Deze keer moesten ze naar Borculo voor de strijd om de laatste plaats!

Na een spannende wedstrijd wonnen onze heren in Borculo met 4-0 en wisten dus zo van de laatste plaats af te blijven. Dit geeft de heren veel vertrouwen voor komend seizoen!!

 

Het was een bijzondere avond, niet alleen omdat ze gewonnen hadden maar ook omdat dit Frank zijn laatste wedstrijd was.

Frank bedankt! We gaan je positiviteit en gezelligheid missen‼️

 

KSH Heren 3 🏐

 

Laatste kans om je te laten horen voor KSH!

 

Vanavond, morgen en volgende week zijn alweer de laatste wedstrijden van dit seizoen! Wat vliegt zo'n seizoen weer snel voorbij.

 

Wil je je favoriete of gewoon een KSH volleybalteam nog aanmoedigen, kom dan nog snel langs op het Dorpshuis en laat je horen! Dan kunnen de laatste puntjes nog worden binnengehaald!

 

20190405 192547


Een sportieve start van het nieuwe jaar!


Afgelopen zondag 6 januari werd er weer gezellig en fanatiek gevolleybald tijdens het jaarlijkse WOPA toernooi. Daarnaast werd er ook flink aangemoedigd!

In de ochtendpoule was 'Team Janna' de winnaar en in de middagpoule heeft het team 'Barbapapa's' de beker in ontvangst mogen nemen.

Namens de activiteitencommissie willen we iedereen bedanken voor deze geslaagde dag! Hopelijk tot volgend jaar!

Alle foto's van deze dag zijn te bewonderen op onze Facebookpagina via hier

 SAM3247 IMG 3933

 

Wil je aan je kracht, conditie, souplesse, explosiviteit en snelheid werken, maar dan op een leuke veelzijdige manier? KSH Bootcamp kan je hierbij ondersteunen met een afwisselende training in groepsverband en individueel.

Bootcamp

 

Ben je al enthousiast? Geef je dan nu op via dit aanmeldformulier: Opgaveformulier Bootcamp KSH

Wil je nog wat meer informatie? Lees dan hier snel verder: Bootcamp KSH

 

 
Derby bekerwedstrijd KSH heren 2 - Marvo heren 1
 
Vrijdagavond 25 mei hebben de mannen van Heren 2 de jaarlijkse bekerwedstrijd tegen Marvo Heren 1 gespeeld.
 
Na 1 jaar afwezigheid kunnen we melden dat de beker weer terug in Harreveld is !!
 
Met een dikke 3-0 overwinning was KSH de winnaar in Marienvelde.
 
IMG 20180525 WA0002


Wat een mooi Pinksterweekend hadden we met onze kermis!


KSH Volleybal stond dit jaar in de 'kermiskroam'. Met een groep enthousiastelingen werd er van te voren volop gebrainstormd en kwamen er veel leuke nieuwe ideeën naar voren.
Kermiskraam 1
Er waren nieuwe spellen (Volleytol en Muizenvanger) te doen in de kermiskraam en zelfs 2 extra spellen op zondag en maandag waar iedereen aan mee kon doen: het koffer(tjes)spel en een 'ijskoud' spel. Dit werd zeer goed ontvangen door de gezellige kermisgangers, die beloond werden met vele leuke prijzen!

Iedereen bedankt voor het geslaagde weekend en organisatie bedankt voor jullie geweldige inzet!


  Kermiskraam 2

*KSH volleybal moet het met ‘1 topper’ minder doen*

 

Vrijdag 16 maart jl. hebben we ‘afscheid genomen’ van onze scheidsrechter Jan Koster. Hij heeft zich vele jaren belangeloos voor onze vereniging ingezet, daarom hebben wij het groots aangepakt. Jan wist van niets, alleen dat hij opgehaald werd.

Bij aankomst zat heren 1 hem al op te wachten en kreeg hij koffie & gebak aangereikt. Jan mocht nog 1maal symbolisch zijn scheidrechtersfluitje gebruiken bij de wedstrijd van heren 1 alvorens hij hem in de wilgen gaat hangen. Zodra hij van de scheidsrechtersstoel naar beneden kwam, kreeg hij onder luid applaus van de vele toeschouwers & fans een mooi boeket bloemen aangeboden. Vervolgens mocht Jan zich tussen zijn fans op de tribune mengen om de wedstrijd van de heren te aanschouwen.

Nadien barstte het feest los in de kantine onder het genot van een hapje & drankje, waarbij een officieel woord door de (oud)voorzitter is gedaan en Jan een mand met lekkernijen overhandigd kreeg. Het bleef nog erg lang gezellig. KSH had met voorbedachten rade, al een taxi richting huis geregeld. Jan heeft erg genoten en sloot de avond af met een mooie persoonlijke speech voor de vereniging.

 

We kunnen je niet genoeg bedanken voor alle inzet de afgelopen jaren... dus nogmaals JAN BEDANKT!! We hopen je nog vele avonden te mogen verwelkomen in de sporthal.

 

Jan 1  Jan 2 

Jan 3  Jan 4


Op de helft van het seizoen 2017-2018 een berichtje van de volleyballers van Heren 2!


De eerste wedstrijd in januari werd thuis tegen Grol H2 gespeeld, de koploper in onze poule. De eerste 2 sets voelden als een moeizame start van het nieuwe jaar… daarna zat er meer pit in: de 3e set werd gewonnen. De 4e was voor Grol ; eindstand 1-3.

Heren 2 wedstrijd
Vrijdag 19 januari hebben we de mannen van het 1e team van Terborg te gast gehad.

Voor ons, had Heren 3 al het goede voorbeeld gegeven, door het 2e van Vollverijs met 3-1 te verslaan.
Net als in die wedstrijd, moesten ook wij de eerste set met 15-25 aan Vollverijs laten. Maar gelukkig lukte het om met de nodige rust en toch ook een gezonde portie agressie de druk op te voeren en de 3 volgende sets te winnen ( 25-21, 25-21 en 25-16). De 4 behaalde punten uit deze wedstrijd waren erg welkom , gezien de positie in de poule.

24 januari waren we te gast in Westervoort bij Aktief 81 : na een wat tamme eerste set , van onze kant, kwamen we in set 2 en 3 steeds beter in ons spel en wisten we de laatste te winnen. 3-1.

Vrijdag 2 februari hebben we in Harreveld de wedstrijd tegen Rivo 2 gespeeld ( nr.3 in de poule) De eerste 2 sets netjes gewonnen , maar de 3e iets te veel verslapt en net verloren. Gelukkig herpakt in de 4e set en toen met luide aanmoediging van Dames 4, de set overtuigend binnengehaald : 3-1 winst!


Wordt vervolgd…

De mannen van KSH Volleybal Heren 2


 

Geslaagd Wopa toernooi 2018!

 

Ook dit jaar zijn we met het Wopa toernooi sportief en gezellig 2018 gestart!

Het was weer een geslaagde dag, met als winnaar in de ochtend: team 'net niks'. Het winnende team van de middagpoule was: 'Familie te Molder'.

Bekijk de foto's in de albums van de ochtend- en middagpoule, gefotografeerd door Dennis Weikamp, hier op onze Facebookpagina.

 

 

KSH Dames 1 Volleybal voorzien van nieuwe vesten

 

De dames zijn sinds kort voorzien van nieuwe vesten, gesponsord door Pedicure Monique uit Harreveld. De nieuwe, mooi gekleurde groene vesten worden al veelvuldig gebruikt door de dames. De vesten passen mooi bij de nieuwe wedstrijdshirts die KSH voor alle teams gaat aanschaffen. Een aantal seniorenteams zijn al voorzien van deze shirts. 

De dames speelden afgelopen zaterdag 2 december de topwedstrijd tegen Dash, de nummer 1 van de competitie. Met een bos bloemen en een bedankje voor de sponsor Monique, kon de warming up beginnen, dachten ze.. Van Monique kregen alle dames nog een heerlijke voetcrème, die ze na afloop van de wedstrijd zeker konden gebruiken. Het was een spannende wedstrijd, waarbij het gelijk op ging. Na een 2-2 tussenstand ging Dash er net met de winst vandoor in de 5e set en werd het 2-3 voor Dash. KSH dames 1 staat nu op de tweede plek van de competitie met 6 punten achter op de nummer 1 Dash. 


Namens het team: Pedicure Monique bedankt voor het sponseren van de mooie vesten!


Dames 1 met sponsor


Sinds vorig jaar zijn wij met de KSH Bootcamp gestart en dit was een groot succes!

Om hier een vervolg aan te geven, willen wij iedereen graag uitnodigen om een avond mee te trainen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Velen van jullie weten namelijk nog niet dat deze sport beoefend wordt bij KSH en wat Bootcamp precies is.

Janick Bulten uit Lichtenvoorde zal deze Try-Out avond verzorgen. Janick is 25 jaar oud en beroeps militair. Naast zijn toch al sportieve baan, geeft hij tevens crossfit training. Graag zal hij jullie zowel fysiek als mentaal gaan prikkelen tijdens deze Bootcamptraining.

Deze avond zal maandag 6 november 2017 plaatsvinden bij de KSH sportkantineDe training wordt gegeven van 20:30 uur - 21:30 uur. Je wordt dan ook vóór 20:30 uur verwacht. Opgave is niet verplicht. Het is wel makkelijk om sportief gekleed aan te komen, omdat niet duidelijk is hoe groot de opkomst zal zijn.

Uiteraard hebben jullie tijdens deze avond de mogelijkheid om meer te weten te komen over de KSH Bootcamp.

Mocht er ook dit jaar weer voldoende animo zijn om door te gaan met de Bootcamp (maandags van 20:30 uur - 21:30 uur), dan zal dit aansluitend z.s.m. bekend gemaakt worden.

Voor vragen over deze avond kun je contact opnemen met Maik Elshof via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..