KSH 1 speelde haar tweede opeenvolgende thuiswedstrijd tegen Terborg. KSH begon met dezelfde basiself als vorige week tegen Keijenborg. KSH begon sterk aan de wedstrijd en zette Terborg vast op eigen helft. Na 16 minuten was het ook al raak voor KSH. Een afgeslagen corner belandde bij Dave Sasse. Dave speelde Davey Wopereis vrij. Laatstgenoemde sneed vanaf rechts naar binnen de zestien in. Met een schot in de lange hoek verschalkte hij de Terborgse doelman. Richting het einde van de eerste helft verslapte KSH, maar het kreeg wel grote mogelijkheden om de score uit te bouwen. Een grote kans was er voor Maikel Sasse. In de opgelegde kans die hij kreeg raakte hij echter geblesseerd en zodoende moest hij het veld ruimen voor Job Wopereis. Afgelopen weken kwam KSH sterk uit de kleedkamer na rust, maar vandaag bleek dit niet het geval te zijn. In de 46e minuut kwam Terborg op gelijke hoogte nadat de linksbuiten van de geelhemden met een stift Daan Kodde kon verschalken. Met 60 minuten kwam KSH weer op voorsprong. Jeroen Kampshof werd vrijgespeeld door Thijs Schutten. Jeroen faalde niet één-op-één en maakte er 2-1 van. KSH kon niet lang genieten van de voorsprong. Nadat een lange bal tussen alles en iedereen in viel kwam de bal in de kluts tussen Daan Kodde, Jaap Spieker en de spits van Terborg in. Nadat Daan de bal wegtikte ging de spits naar de grond. Zonder dat er verder wat aan de hand leek te zijn, wees de scheids naar de stip. Een zeer discutabele beslissing, waar geen uitleg over werd gegeven. Dit buitenkansje werd door de uitploeg verzilverd en zo werd het 2-2. Kort hier na was KSH het even kwijt. Terborg kwam flink aan het tikken en zette met een mooie aanval de 2-3 op het bord. Rond de 80e minuut werd een vrije trap afgeslagen in het Terborgse doelgebied. Op twintig meter bedacht de eerder genoemde Job Wopereis zich geen moment. Hij nam het leer op de pantoffel en via een Terborgs blok flipperde de bal in de winkelhaak. Een weergaloos doelpunt. Enkele mensen, waaronder de doelpuntenmaker, meenden een kopie te zien van het befaamde doelpunt van Zidane in 2002 tegen Bayer Leverkussen. Enfin, het publiek werd verwend met de klasse van deze balvirtuoos. In de laatste tien minuten leken beide elftallen wel tevreden te zijn met een 3-3. Alhoewel, Terborg kreeg nog een gigantische mogelijkheid op de 3-4, maar Daan Kodde wist deze inzet te pareren. Volgende week staat de inhaalwedstrijd uit tegen SVGG uit Megchelen op het programma.