KSH 2 - VVG 2 2-0

De mannen van Bennie Storkhorst mochten vandaag aantreden voor de kwartfinale van de beker tegen VVG '25 2. Een redelijk onbekende tegenstander, maar uit de gegevens bleek dat zij net als KSH in de 4e klasse uitkomen. KSH begon de wedstrijd een beetje laconiek en de eerste grote kansen waren dan ook voor de gasten uit Gaanderen. Gelukkig stond Kevin zijn mannetje in de goal en pakte een paar belangrijke ballen. Gaanderweg de 1e helft kreeg KSH meer grip op de wedstrijd en kwamen de scoring mogelijkheden ook aan harreveldse kant. Helaas stond het vizier bij Tjerk D. (2 schoten) Helmut (schot voorlangs) en Jasper (kopbal) niet op scherp. Een goede voorzet van Tjerk D. 1 minuut voor rust betekende alsnog de 1-0. De bal ging over alles en iedereen heen maar helmut stond op de goede plek om de bal in het doel te werken. In de rust werd er nog even op gewezen dat de wedstrijd nog lang niet gewonnen was en dat we nog flink aan de bak moesten. De 2e helft begon KSH fel en er werd goed druk gezet waardoor VVG er niet uit kon komen. Gaanderweg de 2e helft begonnen de krachten bij KSH een beetje weg te vloeien en VVG begon aardig door te drukken. 20 minuten voor tijd kreeg KSH een vrije trap aan de zijkant wie niet goed werd weggewerkt door de VVG verdediging en tiTom kon deze bal in 2 instantie's in het doel werken. Het laatste kwartier probeerde VVG het nog wel maar het ijzeren gordijn van KSH kwam niet echt meer in de problemen. De goed fluitende scheids floot na 92 minuten af en KSH mag zich melden in de halve finale van de beker.