Wedstrijdverslag KSH – Reunie: 0-0 (0-0)

Na een welverdiende week van rust kreeg KSH de club Reunie uit Borculo op bezoek. Van te voren was bekend dat Reunie ten opzichte van vorig jaar iets was verzwakt, maar toch zeker een tegenstander was waar rekening mee gehouden diende te worden.

De gehele eerste helft kon KSH ook niet in hun spel komen. Reunie bleek sterker door het gezapige optreden van de thuisclub. Dit leidde in de eerste helft ook zeker tot een aantal kansen voor de bezoekers. Desondanks werd er niet gescoord en mocht KSH blij zijn met de 0-0 tussenstand.

KSH kwam na rust beter uit de startblokken. Bepaalde posities werden beter opgepakt en daarnaast werd tevens meer druk gezet op de niet al te sterke verdediging van Reunie. Dit leed vaak tot slordig balverlies achterin bij de Borculoërs.

Uiteindelijk resulteerde dit opportune spel tot meer kansen voor de mannen in het groen. Vooral linksbuiten Luuk te Dorsthorst kon op de counter vaak gevaarlijk voor de goal komen. Helaas belandde zijn schoten, mede door het erg hobbelige veld, niet in het gehoopte netje van het doel.

Tot aan het laatste eindsignaal bleef het spannend omdat beide partijen nog vol voor de winst gingen. Toch mochten beide teams uiteindelijk zeer tevreden zijn met het terechte gelijkspel.