In 1992 gebeurde het voor het laatst dat Harreveld kampioen werd. Nu, doctor prescription 23 jaar later is KSH eindelijk weer kampioen. Dit gebeurde vandaag in Diepenheim. De VV van Diepenheim staat laag geklasseerd, maar op basis van het doelsaldo en op basis van de thuiswedstrijd eerder dit seizoen, was het al wel duidelijk geworden dat KSH geen gemakkelijke middag zou hebben. Op het eerste kwartier na bleek niets minder waar te zijn. KSH begon ontzettend slordig, vergat te voetballen en ging mee in het spel van Diepenheim. Hard fysiek spel, waarbij veelal de lange bal werd gehanteerd. Zo modderde het in de eerste helft aan. De betere kansen vielen wel voor KSH te noteren, maar écht grote kansen waren er in de eerste helft niet te bespeuren. Trainer Marco Engelberts drukte het team in de rust met de neus op de feiten. Er moest vandaag gewonnen worden om kampioen te zijn. In de tweede helft kwam er een ander KSH uit de kleedkamer. Er werd beter gevoetbald neergelegd op het lange gras. Na een kleine tien minuten kwam dan eindelijk de bevrijdende treffer. De bal kwam bij linksbuiten Juan Wolters terecht. Juan draaide naar binnen weg bij zijn directe tegenstander en gaf een perfecte boogbal op de inlopende rechtsbuiten Jeroen Kampshof. Jeroen kon vervolgens doorlopen op de keeper en maakte er met een prachtig stiftje terecht 0-1 van. KSH bleef verder drukken en Diepenheim kwam er helemaal niet meer uit. De 0-2 viel halverwege de tweede helft. Een lange uittrap van Daan Kodde werd gecontroleerd door Dirk Spieker aan de linkerkant van de zestien meter. Hij draaide weg bij zijn directe tegenstander, bleef dreigen op de zestien meter en met een goed schot in de linkerhoek  verschalkte hij de keeper van Diepenheim. Een geweldige goal met een prachtige assist van keeper Daan Kodde. Een andere grote kans was er nogmaals voor Jeroen Kampshof. Hij werd prachtig een-op-een vrijgespeeld, maar er werd onterecht gevlagd voor buitenspel. In de 88e minuut vond er zich nog een wisseling van aanvoerders plaats. Aanvoerder Dennis van Bronckhorst had sinds de wedstrijd uit tegen Noordijk geen wedstrijd meer gevoetbald. Vandaag kon hij nog even zijn rentree maken. Davey Wopereis ging er voor hem af, waarvan Dennis de band overnam. Na dit mooie gebaar werden er nog een aantal minuten gespeeld waarna de scheidsrechter affloot. KSH was kampioen! Na de wedstrijd bleek dat Rietmolen verloren had van Meddo, waardoor KSH met 4 punten voorsprong kampioen zou worden. Het feest werd na de tijd flink gevierd. Bij thuiskomst stond er een platte wagen klaar, met een gelegenheidsband die voornamelijk bestond uit leden van de band PREMIUM. Na een ereronde door het dorp werd er gegeten in de kantine en vervolgens was er om acht uur een receptie in zaal de Boer. Het feest ging tot in de late uurtjes door en werd uiteindelijk afgesloten in café de Boer. Iedereen die heeft bijgedragen aan het kampioenschap moet hierbij nog even bedankt worden. Supporters en vrijwilligers in het bijzonder. Iedereen binnen de club was er de laatste weken al mee bezig en als men ziet hoeveel Harrevelders er langs de lijnen staan is dat helemaal geweldig. Namens het team en de club hierbij: bedankt!