Vandaag traden de mannen van Marco Engelberts aan tegen de VV van Noordijk. Noordijk is de hekkensluiter van 5C en het is al weer een aantal jaar geleden dat KSH uit speelde tegen Noordijk. Binnen de KSH selectie gingen er geruchten rond dat het veld van Noordijk zo bol staat dat beide keepers elkaar niet kunnen zien en dat het veld ontzettend smal is. Eenmaal aangekomen in Noordijk bleek dit allemaal ontzettend mee te vallen en er kon rustig gestart worden aan de wedstrijd. Noordijk speelde zoals verwacht met lange ballen, prostate compact en alles op de verdediging. KSH probeerde met vlug combinatiespel gaten te boren in de defensie van haar tegenstander. Het positiespel was echter veel te traag. Het duurde dan ook een goed half uur voordat de 0-1 op het bord stond. Via een goede combinatie aan de rechterkant werd Dirk Spieker ingespeeld die vervolgens aflegde op Davey Wopereis. Davey gaf een steekpass op Jesper Krabbenborg die vervolgens beheerst binnenschoot. Even later moest aanvoerder Dennis van Bronckhorst jammer genoeg het veld verlaten vanwege een blessure aan het bovenbeen. Dave Sasse kreeg in eerste instantie rust vandaag, sale maar moest nu alsnog invallen. Op slag van rust was er een vrije trap aan de rechterkant van het veld. Davey Wopereis draaide deze bal in beide de tweede paal waar Dave Sasse binnenkopte. De Noordijkse keeper kon in eerste instantie redding brengen, sovaldi sale maar de rebound was voor Jesper Krabbenborg die hiermee zijn seizoensproductie verhoogde naar twee doelpunten. 0-2 voor KSH. De tweede helft was het vooral de bedoeling om de score uit te bouwen en flinke cijfers aan te tikken. Dit ging echter niet van harte ook omdat KSH de tweede helft erg slordig was in balbezit en ook niet heel erg zorgvuldig was met de gekregen kansen. Er werd nog wel twee keer gescoord. De 0-3 viel uit een voorzet van Ad Wolters. De Noordijkse keeper taste mis op deze bal, waarna Dirk Spieker vrij kon inkoppen. De 0-4 viel uit een voorzet van Davey Wopereis. Jeroen Kampshof kwam boven zijn tegenstander uit en kopte hard binnen. De eindstand was hiermee op het bord gezet. KSH speelde vandaag niet haar beste wedstrijd, maar wint wel met 0-4. Een dankwoordje moet nog gaan naar Jaap Spieker en Willem Tankink van het tweede, die vandaag de volle 90 minuten speelden en allebei een prima wedstrijd op de mat hebben gelegd. Het goede nieuws na afloop van de wedstrijd was dat Rietmolen gelijk had gespeeld tegen Hoeve Vooruit, waardoor KSH weer koploper is. DEO won wel van Wolfersveen wat betekent dat de tweede periode voor DEO is. Volgende week is er de thuiswedstrijd tegen GSV.

Doelpuntenmakers: Jesper Krabbenborg (1-0, 2-0), Dirk Spieker (3-0), Jeroen Kampshof (4-0)