sildenafil sans-serif; font-size: 15px; line-height: 21.2999992370605px;">Met een fitte instelling en onder winterse omstandigheden kwamen KSH 1 en Jasper het veld op. Jasper, net verstoten uit het ‘Berendsen Nest’ liep borst vooruit op kop. Op het ondergesneeuwde veld kwam KSH al snel op voorsprong door Jeroen uit een penalty. Niet veel later, kreeg marienvelde ook een penalty, maar deze werd vakkundig gekeerd door Daan die ondanks zijn korte nachtrust op dreef was. Door een persoonlijke fout van Luuk T werd het niet veel later toch 1-1. Trainer Marco verhief z’n stem en beveelde Tonnie ‘Goa ff thee zetten veur onz’n jongens’. Na een mooie soloactie schoot Jeroen wederom en zette de 2-1 op het scorebord, dat overigens niet aanstond gezien we op de velden van DZSV speelde en ze daar zondags niks doen, zelfs koffie zetten niet. Helaas kon KSH de eerste helft niet met voorsprong afsluiten, na onnodig balverlies van Davey kon marienvelde langszij komen. De tweede helft kwam onze rots in de branding, Sammie in het veld. Hij had slechts 10 minuten nodig om zijn zwarte schoenen te laten spreken en tekende voor de 3-2. Kort hierna werd er terecht een doelpunt van marienvelde afgekeurd. Even later was Dave nog steeds niet helemaal wakker hierdoor kon de marienveldse spits aanleggen voor de 3-3. Nogmaals werd er beroep gedaan op kilometervreter Sammie die zijn jarenlange ervaring benutte om de 4-3 meedogenloos binnen te schieten. Hierna werd het helaas ook snel weer 4-4 door geklungel achterin, vanaf dit moment kon de wedstrijd alle kanten op. Gelukkig had Sammie nog lucht over, en na een goede diepe bal van Helmut ging hij het sprint duel aan met een verdediger van marienvelde, dit duel werd moeiteloos op karakter gewonnen en hij kon de bal voorgeven. Op het eerste gezicht leek deze Jasper voorbij te gaan, maar op één of andere manier lukte het hem toch de keeper te passeren 5-4! Minuten verstreken voordat de goedfluitende scheids affloot. Al met al een goed resultaat voor KSH, maar toch was het meegereisde publiek de morele winnaar van dit doelpunten festijn. KSH lijkt klaar te zijn voor de 2e seizoenshelft. Volgende week is er thuis de topper van 5C. KSH tegen DEO.

Doelpuntenmakers: Jeroen Kampshof 2x, Sammie Wolters 2x, Jasper Giesen.