illness sans-serif;">GSV 63’ – KSH: 2-5 (1-3)

cialis sale sans-serif;">Vandaag speelde KSH een uitwedstrijd tegen GSV ‘ 63. Als men de statistieken er op nakijkt, for sale heeft men kunnen zien dat de laatste ontmoeting tussen beide teams een klinkende 8-0 overwinning was in het voordeel van KSH. Het GSV ’63 van vandaag is echter een stuk jonger en heeft tevens de topscorer van 5C in haar gelederen. Van onderschatting geen sprake dus. De wedstrijd begon zondag met een perfecte weertje, maar het veld lag er echter minder florissant bij. KSH begon scherp en creëerde veel gevaar. Zo werd een schot van Juan Wolters in de eerste minuten ternauwernood uit de hoeken getikt door de (tot dan toe) sterk spelende keeper van GSV ’63.  Geheel tegen de verhouding kwam GSV’63 plotseling op voorsprong. Een slippertje op het middenveld resulteerde in een overtal situatie voor de thuisploeg. Een voorzet leverde vervolgens een benauwde scrimmage voor het KSH doel en de Geesterense spits reageerde alert en tikte de 1-0 binnen. KSH pakte het spel weer op, maar het duurde nog tot de 32 minuut voordat er een gelijkmaker kwam. Dirk Spieker kopte binnen op een afgemeten cornerbal van Jeroen Kampshof. KSH bleef gaan en in de 35eminuut werd Davey Wopereis op een kleine 25 meter van de goal ingespeeld. Met een genadeloos harde pegel, waarop de keeper dit keer wel het nakijken had, joeg hij de 2-1 tegen de touwen. Vlak daarna ging de GSV’63 keeper de mist in. Een cornerbal van wederom Jeroen Kampshof werd ingedraaid bij de 1epaal. De keeper zag deze bal te laat en via zijn lichaam belandde de bal in eigen doel. 1-3 met rust. Na rust was het zaak om de voorsprong uit te bouwen en GSV’63 over de knie te leggen. Het ging echter anders. Enkele KSH spelers dachten fraai positiespel op de Geesterense knollentuin te kunnen leggen, dit resulteerde echter in knullig balverlies achterin. De GSV’63 spits (die topscorer) onderschepte en bleef koel in oog met Daan Kodde. GSV’63 vond weer aansluiting. In de 60eminuut viel dan toch de gewenste vierde. Dirk Spieker werd ingespeeld en kon meegeven op inkomende Ad Wolters. Ad werkte de bal hard in het dak van het doel en maakte zijn tweede van dit seizoen. Het voetbal in de laatste fase van de wedstrijd was niet om over naar huis te schrijven, maar KSH wist toch nog te scoren. Bij een vrije trap op een kleine twintig meter van de goal willen Dirk Spieker en Ad Wolters aanleggen, tot dat bleek dat de Geesterense muur niet goed stond opgesteld. De rechte lijn van de bal naar de linkerhoek was compleet onafgedekt. Davey Wopereis werd er bijgehaald en met een hard schot verdween het leer in de linkerbovenhoek. Davey verdubbelde hiermee vandaag zijn seizoenstotaal naar vier doelpunten. KSH kreeg nog een aantal flinke mogelijkheden om uit te bouwen via onder andere Henk Lamar en Ad Wolters, maar de eindstand bleef uiteindelijk 2-5 in het voordeel van KSH. Rietmolen pakte ook drie punten tegen Haaksbergen, dus ingelopen werd er niet. Volgende week is er de thuiswedstrijd tegen Diepenheim dat herbergt op de tiende plaats in 5C.

Doelpuntenmakers: Dirk Spieker (1-1), Davey Wopereis (1-2), Ad Wolters (2-4), Davey Wopereis (2-5)