Afgelopen dinsdag speelde KSH een oefenwedstrijd uit tegen Erix. In de voorbereiding werd Erix in het Oost-Gelre toernooi met 2-0 verslagen. KSH speelde dit keer zonder Daan Kodde en Luuk Rietberg, wegens verkoudheid en een blessure. In het begin van de eerste helft hobbelde het spel op en neer met zowel kansen voor Erix, als voor KSH. Na een goed kwartier moest Jeroen Kampshof uitstappen wegens pijntjes. De 17-jarige Willem Tankink viel voor hem in, die vervolgens een prima wedstrijd speelde. Halverwege de tweede helft kon Dirk Spieker een bal onderscheppen van de centrale verdediger van Erix. Hij kon doorlopen op de keeper en rondde vervolgens keurig af. Dit bracht de stand op 1-0. Niet veel later kon de rechtsbuiten van Erix, Rowan Weenink op rechts doorstomen. Hij kapte zijn tegenstander uit en met een schuiver verschalkte hij Kevin Janssen, die vandaag de hele wedstrijd keepte i.p.v de verkouden Daan Kodde. Voorafgaand aan de 1-2 kreeg Davey Wopereis de bal op het middenveld. Hij gaf een crosspass op Juan Wolters, die vervolgens Dirk Spieker inspeelde. Davey kwam inlopen, Dirk gaf mee aan hem en Davey tikte binnen. De 2-2 viel even later uit een snel genomen vrije trap van Lievelde. Terwijl de KSH spelers stonden te discussiĆ«ren over de vraag of het nou wel of geen vrije trap was kon een Erix middenvelder de bal voor geven. Helmut Esseling kwam inglijden om de bal weg te werken, maar werkte de bal in eigen doel. 2-2. De laatste voor rust viel uit een afstandsschot van Juan Wolters. Een ogenschijnlijk zacht schot van Juan glipte door de handen van de Erix keeper en de bal belandde achter diezelfde keeper. 2-3 voor KSH. In de rust werden er uit voorzorg een aantal spelers gewisseld, dit had zijn invloed op de tweede helft. Alle organisatie was weg en KSH liep vooral achter de feiten aan. Een aantal spaarzame kansen kreeg KSH via o.a. Henk Lamer en Ad Wolters maar verder was de tweede helft vooral voor Erix, dat hierin nog twee doelpunten maakte. De stand kwam zo op 4-3 voor Erix. Een redelijke eerste en een slappe tweede helft. Zondag is er weer een competitiewedstrijd tegen GSV '63, dat momenteel huishoudt op de 7e plaats van 5C.

Goals: Dirk Spieker (0-1), Davey Wopereis (1-2), Juan Wolters (2-3)