KSH trad vandaag aan tegen Lochuizen.  Lochuizen is een club uit de onderste regionen van 5C, mind met slechts één schamel puntje. KSH had tot nu toe een reeks van vier wedstrijden op rij winst. Het was vandaag zaak deze goede lijn door te trekken.  Dirk Spieker, sovaldi sale Luuk Temming en Stan te Brake waren vandaag afwezig wegens blessures en andere verplichtingen, see waardoor de bank werd gevuld door spelers van het tweede. KSH begon fel en zette vroeg druk op de verdediging van Lochuizen. Vanaf het begin was het dan ook KSH dat de dienst uitmaakte en Lochuizen kwam er niet aan te pas. Er werden genoeg kansen gecreëerd, maar vaak was de eindpass onvoldoende of bleek de keeper van Lochuizen een lastige sta-in-de-weg. In de 26e minuut kwam dan toch de bevrijdende treffer van de voet van Juan Wolters. Juan maakte vanaf links een prima actie naar binnen en met binnenkant voet schoot hij de bal in de lange hoek langs de keeper. In de 34e minuut kon Luuk Rietberg een ingooi doorkoppen. Deze bal werd niet weggewerkt door de verdediging en Juan was zo attent om deze bal erin te prikken. Juan Wolters heeft blijkbaar toch wat geleerd in zijn tussenjaartje bij VV Mariënvelde, aangezien dit alweer zijn vijfde treffer van het seizoen was.  Even later kreeg Davey Wopereis een geweldige mogelijkheid, nadat hij via een dubbele een-twee, een-op-een met de keeper kwam te staan. Hij verzuimde er echter 3-0 van te maken. In de 39e minuut zette Jeroen een corner vanaf links op. Deze bal kwam indraaiend bij de tweede paal, waar Henk Lamar opdook. Henk kopte hard tegendraads binnen en maakte er 3-0 van. Tot dusver een prima stand, maar gezien de mogelijkheden werd er te weinig gescoord. In de rust werd hier opgehamerd en doel was het om de score na rust flink uit te bouwen. In het tweede helft ging KSH verder waar het gebleven was. Het duurde wel tot de 61e minuut  voordat er een vierde in het netje lag, dit was tevens de mooiste van de middag. Ad Wolters legde een vrije trap aan op een kleine 25 meter van de goal. Met een perfecte krul werd deze bal om het muurtje gedraaid en vol in de winkelhaak gehengst. Keeper kansloos en iedereen behalve Ad verbaasd. 4-0. Even later werd Davey door Ad de diepte in gestuurd. Davey gaf de bal strak voor op de zojuist ingevallen Maikel Sasse, die deze mogelijkheid prima benutte en de bal tegen het net werkte. De grens zag er echter (onterecht) buitenspel in en het feest ging helaas niet door voor Maikel, de man die normaliter furore maakt bij het tweede. Gezien het resultaat van het tweede (3-5 verlies, na 3-0- voorsprong) was zijn overheveling naar het eerste elftal vandaag een ware aderlating, maar dat terzijde. In de 67e minuut werd Juan ondersteboven geschoffeld in de zestien en de scheidsrechter gaf terecht een penalty. Luuk Rietberg legde aan op de elf meter en schoot wederom een penalty binnen (alweer zijn vijfde dit seizoen). Dit bracht de stand op 5-0. Met 73 minuten op de teller lag de bal in de kluts in de zestien van Lochuizen. Jeroen Kampshof gaf het leer een klein tikje en uiterst langzaam verdween het achter de Lochuizen-goalie. 6-0. In het laatste gedeelte van de tweede helft sloop er bij een aantal spelers enige vermoeidheid in. Zo moest zelfs Daan Kodde voor het eerste deze middag in actie komen. Hij plukte het schot van de Lochuizen spits subliem uit zijn linkerhoek. KSH kreeg uiteraard nog steeds genoeg kansen en een handsbal van de centrale verdediger van Lochuizen in de zestien deed de scheidsrechter voor de tweede keer wijzen naar de stip. Luuk Rietberg nam weer plaats achter de bal. Luuk, normaal altijd trefzeker met zijn pingels, begon te twijfelen en knalde snoeihard tegen de keeper aan. In de rebound kon hij net niet binnen koppen. Het bleef uiteindelijk 6-0. Met iets meer scherpte en rust op sommige momenten hadden de dubbele cijfers gehaald kunnen worden, maar 6-0 is uiteraard een prima overwinning. Vanuit het tweede hebben Maikel Sasse, Sven Krabben en Jasper Giesen meegedaan, waarvoor dank! Volgende week is er om 14:00 de uitwedstrijd tegen Bredevoort. Bij winst doet KSH mogelijk goede zaken voor de eerste plaats, aangezien Rietmolen de lastige uitwedstrijd tegen de nummer 3 EGVV speelt.

Scoreverloop: Juan Wolters (2), Henk Lamar, Ad Wolters, Luuk Rietberg, Jeroen Kampshof