KSH ging vandaag op bezoek bij VV Haaksbergen. Men hoopte de goede reeks van negen uit drie wedstrijden voort te zetten tegen het elftal van Haaksbergen, viagra dat in de laatste twee wedstrijden de huidige competitie als winnaar uit de strijd was gekomen. KSH mistte in de naam van Jeroen Kampshof, hospital Stan te Brake en Jordy Berentsen een aantal spelers. Daarom ging van het tweede Boudewijn Krabben en Jasper Giesen mee. KSH begon erg slordig en was niet geconcentreerd. Er werd ontzettend veel onnodig balverlies geleden. De wedstrijd was amper vijf minuten bezig toen Dirk Spieker zich verstapte en gelijk gewisseld werd. Boudewijn Krabben van het tweede kwam erin en Sander Wolters schoof vanaf het middenveld door naar de spitspositie. Nadat het eerste kwartier erg slordig was, kon KSH druk naar voren zetten en kwamen er kansen. De kleine mogelijkheden werden zowel door KSH als aan de andere kant door Haaksbergen (dat de betere kansen had) niet benut en het veldspel bleef vrij matig. Aan het einde van de eerste helft passeerde Juan Wolters zijn directe tegenstander aan de linkerkant van het veld. Hij gaf een voorzet richting de tweede paal, waar Ad Wolters opdook. De verdediging van Haaksbergen meende dat het buitenspel was, maar de scheidsrechter noch hun eigen grensrechter had hier buitenspel in gezien. Ad Wolters kreeg in ieder geval alle tijd en ruimte om na te denken wat hij met deze opgelegde mogelijkheid zou doen. Na enig overpeinzen van al zijn opties besloot hij de bal terug te leggen op Henk Lamar, die de bal strak langs te keeper en in het netje schoot. Dit betekende 0-1 op slag van rust. In het huidige seizoen is het vaker voorgekomen dat KSH in de tweede helft pas begint met voetballen, maar vandaag was dit ook niet direct het geval. Het spel van KSH bleef de eerste tien minuten nog erg pover, waardoor men zichzelf in de problemen bracht. Na een ruim kwartier in de tweede heflt pakte KSH het redelijk op. Haaksbergen bracht nog een extra aanvaller in het veld, waardoor er meer ruimte voor KSH ontstond om er onderuit te voetballen. Haaksbergen moest het op het laatst ook conditioneel afleggen. Dit resulteerde in een aantal grote kansen. Een inzet van Henk Lamar werd bij de eerste paal van de doellijn gehaald door de Haaksbergse doelman. Even later werd diezelfde Henk Lamar neergehaald in de zestien. Penaltyspecialist Luuk Rietberg was inmiddels al in het veld gekomen voor Sander Wolters. Luuk a.ka. Mr. Jetlag wist wel raad met deze mogelijkheid en maakte er 0-2 van. Even later werd de net ingevallen Jasper Giesen 1-op-1 gezet. Hij werkte de bal keurig langs de keeper van Haaksbergen en maakte er zo 0-3 van. Het was een vrij matige wedstrijd van KSH, maar ook deze wedstrijden moeten gewonnen worden als men wat wil in 5C dit jaar. Volgende week is er een vrij weekend en de eerstvolgende wedstrijd is thuis tegen Lochuizen op 26 Oktober.

Scoreverloop: Henk Lamar (1-0), Luuk Rietberg (2-0), Jasper Giesen (3-0).