Met een prachtig weer en een perfect veld begon de wedstrijd tussen KSH en Wolfersveen. De elf van KSH hadden er zin aan en begonnen flitsend. Binnen 10 minuten stond KSH met 2-0 voor, nadat Juan Wolters een verdwaald schot kon binnen tikken. Het tweede doelpunt kwam op het scorebord, nadat wederom Juan Wolters sneller bij een steekbal was dan de keeper van Wolfersveen. Niet veel later had Dirk Spieker de 3-0 op de slof, maar helaas kreeg hij deze bal niet in het netje. KSH liet zich wat inzakken en Wolfersveen kon voor het eerst van eigen helft af komen. Via een voorzet aan de linkerkant kwam de bal bij de centrale middenvelder van de withemden die Dennis van Bronckhorst voorbijspeelde. Dennis reageerde te laat en de middenvelder ging gewillig naar de grond. Een penalty en een gele prent waren de gevolgen. Deze zelfde middenvelder verzilverde deze pingel vervolgens ook weer. Nauwelijks vijf minuten later was het de volgende tegenaanval. De nummer 11 van Wolfersveen kreeg te veel ruimte en vanaf de zestien plaatste hij zijn schot keurig in de hoek, zodat Daan Kodde er niet bij kon. Er waren amper twintig minuten gespeeld en het was alweer 2-2. Het vervolg van de eerste helft kenmerkte zich met matig spel, een te slap KSH en een aantal redelijke kansjes over en weer. De tweede helft diende KSH uit een ander vaatje te tappen. Er werden een aantal wijzigingen gedaan in de rust die direct effect hadden. De scheids had nauwelijks gefloten voor de tweede helft en het stond weer 2-3 in het voordeel van KSH. Jeroen Kampshof werd aan de linker kant van het veld vrijgespeeld en schoot de bal geplaatst in de rechterhoek naast de keeper. Hiermee tekende hij voor zijn eerste van de middag. Enkele minuten later was er goed combinatiespel aan de rechterkant waarbij uiteindelijk Juan Wolters werd bereikt op randje zestien. Linksback Luuk Temming stoomde er over heen en kreeg de bal in de loop meegespeeld van Juan. Luuk Temming schoot het leer ook in de rechterhoek, waarmee de stand op 2-4 kwam.  Bij Wolfersveen was het geloof weg en toen de keeper van Wolfersveen de bal door zijn handen liet glippen bij een strakke vrije trap van Jeroen Kampshof was het helemaal gebeurd. Er stond nu 2-5 op het scorebord en de wedstrijd was zo goed als gespeeld. Wolfersveen kwam er de tweede helft niet meer aan te pas. Een ruim kwartier voor het einde van de wedstrijd werd de moegestreden Juan Wolters, die met twee goals én een assist een puike wedstrijd speelde, gewisseld voor Sven Krabben. Even daarvoor was Jordy Berentsen in het veld gekomen voor Henk Lamar. Dit legde KSH geen windeieren, want Jordy was in het restant van de wedstrijd ook uiterst effectief met zijn mogelijkheden. In eerste instantie gaf Sven Krabben een strakke voorzet, waarbij de keeper de bal niet klemvast had. Jordy kwam inglijden en tikte de bal over de krijtlijn en tussen de lat en doelpalen. Het laatste doelpunt van de middag kwam ook op naam van Jordy Berentsen, nadat hij vrij kwam op de zestien meter, de linkerhoek uitkoos en de bal erin liet verdwijnen. Zo bleef het 2-7 na een zeer matige eerste helft (op de eerste tien minuten na) en een prima tweede helft. Volgende week staat er de wedstrijd tegen EGVV uit Gelselaar op het programma. Dit is de huidige nummer twee van 5C. De wedstrijd is om 14:30 bij 't Hach in Harreveld.

Scoreverloop: Juan Wolters (2), Jeroen Kamsphof, Luuk Temming, Jeroen Kampshof, Jordy Berentsen (2)