Wedstrijdverslag KSH – SVGG (3-0)

Met perfecte omstandigheden begon zondag de thuiswedstrijd tegen SVGG uit Mechelen. Het zonnetje stond hoog aan de hemel, try het veld was prima en het team grotendeels fit. Dirk Spieker ontbrak wegens blessure, prostate Jordy moest deze wedstrijd helaas laten schippen (skippen) en Davey sloot halverwege de warming-up aan vanwege een (zuip)weekendje Emmen. Ook belangrijk om te melden is het feit dat Jeroen en Dennis met nieuwe pattas op het veld verschenen. Dit is een belangrijk gegeven voor het verdere verloop van de wedstrijd. Maargoed, no rx half drie begon de wedstrijd en er werd alleraardigst voetbal op de mat gelegd. Met Luukieluuk op de linkerflank en Jeroen Kampshof (met z’n nieuwe schoenen) op de rechterflank werden er een aantal fraaie aanvallen opgezet. Of het nou aan zijn nieuwe schoenen lag of aan zijn vriendin die kwam kijken, Jeroen was in ieder geval op dreef. Jeroen zelf was vrij duidelijk: “fijne nieuwe schoentjes”. Na 10 minuten kon hij het eerste doelpunt van de middag aantekenen, nadat hij vrije doortocht naar de SVGG goalie had na een goede pass van Luukieluuk. Het voetbal in de overige minuten van de eerste helft was niet heel bijzonder, aangezien het tempo bij KSH erg laag lag. Toch werden er nog prima mogelijkheden gecreëerd en na een half uur spelen volgde na goed druk zetten een scrimmage voor de goal, die door wederom Jeroen afgestraft kon worden; 2-0. Doel van de tweede helft was het om snel op zoek te gaan een derde doelpunt om zo de wedstrijd op slot te gooien. Grote mogelijkheden werden echter onbenut gelaten door o.a. Henk (die ongetwijfeld geschrokken was door zijn bitchfight met de SVGG linksback) en Davey (die matig speelde) en hierdoor kreeg SVGG nog enigszins hoop op aansluiting. SVGG creëerde nog een paar kleine mogelijkheden, maar gevaarlijk was het toch vooral aan de andere kant van het veld.  Halverwege de tweede helft had Jeroen een mooie solo actie in de zestien van SVGG en via het been van een SVGG verdediger belande zijn inzet achter de keeper. Dit was dus de 3-0 met drie doelpunten op naam van de zoon van Theo (zijn naam noemen we niet te vaak, dat is veel te goed voor zijn zelfvertrouwen). Dit waren ook tevens zijn eerste doelpunten van het seizoen.

Dan nog een aantal belangrijke mededelingen. Daan liet vandaag voor het eerst dit seizoen zijn goal schoon. Dit betekende een GRATIS! krat bier van Greet, dankjewel Greet! In het kader van de derde helft liet Job zijn Toyota Corolla 1.3 XLI hatchback met 16 inch metalen velgen thuis en kwam hij met zijn fiets (zonder zadel) naar het ’t Hach. Volgende week is er de uit wedstrijd op het kunstgras tegen Meddo, waarbij Job hoopt dat hij dan wel vanaf het begin mag meddo’n.