Afgelopen zondag was het voor KSH de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen, tadalafil na een voorbereiding met wisselende resultaten. Rietmolen was de tegenstander en het beloofde vooraf een spannende pot te worden, sildenafil aangezien Rietmolen waarschijnlijk een ploeg zal zijn de bovenin mee zal draaien. KSH begon met behoorlijk voetbal. Via de zijkanten werden er prima aanvallen opgezet. In de eerste helft kregen vooral Henk Lamar en Jeroen Kampshof geweldige kansen. Tot ongeveer een kwartier voor rust ging dit zo door. Rietmolen kon een aantal keer gevaar creëren uit vrije trappen en counters. Een kwartier voor rust was dit wederom het geval. De bal werd achterin niet goed weggewerkt en deze belandde voor de voeten van de rechtsbuiten van Rietmolen. Hij kreeg een vrije mogelijkheid en faalde niet, waarmee de stand 0-1 werd. Toch waren er met de rust geen zorgen. Het voetbal was met vlagen nog goed en het was vooral een kwestie van het benutten van de kansen. Het liep echter anders dan gepland. Amper een paar minuten in de tweede helft kwam de stand op 0-2. De spits van Rietmolen kreeg alle ruimte om te draaien en tweede verdediger van KSH uit te spelen en de bal af te leggen op zijn medespeler. Het vertouwen in een goede afloop was bij KSH vervolgens ver te zoeken. Het spel was te slap en te traag. Goed twintig minuten onderweg in de twee helft werd Jeroen aangespeeld in de spits. Hij draaide weg bij zijn directe tegenstander maar werd naar de grond geholpen. De scheids trad resoluut op en gaf een penalty en een rode kaart. Luuk Rietberg benutte deze penalty. Het was 2-1 met nog een klein half uur te spelen. Het spel werd bij KSH niet beter, het was nog steeds te slap en te traag. Er kwamen nog gigantische mogelijkheden voor KSH, maar de bal ging er niet in. Rietmolen kreeg ook nog een grote mogelijkheid, maar de scheids floot hierbij voor een handsbal van Rietmolen, terwijl ‘de blauwen’ een penalty claimden. Het bleef uiteindelijk bij de stand van 1-2. Gezien het wedstrijdbeeld was dit een terechte uitslag. Het spel en de instelling was bij het de meeste spelers gewoon niet goed genoeg. Aankomende donderdag is er de uitwedstrijd tegen DEO.