Screenshot 20191012 094421 Chrome

Deze week was het de week van de scheidsrechters. Een reden om hen in het zonnetje te zetten!

 

Alle scheidsrechters bij KSH zijn vrijwilligers en fluiten omdat ze het leuk vinden en/of voor de vereniging. Soms krijgen ze het aardig voor de kiezen tijdens een pittige en spannende wedstrijd, maar er valt ook veel te genieten daar boven op de bok.

 

Een waardering is dus zeker niet overbodig!
Dames 3 bedankte hun scheidsrechter Coen met een overheerlijk kleinigheidje.

 

Zomerstop, vakantie & beachvolleybal!

 


zomerstopNa een heel seizoen lang van trainen, hard werken, winst, verlies, wedstrijden spelen en de altijd gezellige derde helft, sluiten we deze week definitief het seizoen 2018-2019 af en is het tijd voor vakantie!!

 

Afgelopen week waren de laatste trainingen. Deze werden door de senioren afgesloten met een gezamenlijk toernooitje, dat vooral om de gezelligheid gaat.

 


Wil je nou in de zomer ook 'in shape' blijven, zodat je straks niet achterloopt op je teamgenoten, dan kun je gaan beachvolleyballen! Dit is voor zowel KSH leden als niet-KSH leden toegankelijk. Hierover volgt binnenkort snel meer informatie over hoe te reserveren etc. Fijne zomervakantie!

Beste leden en vrijwilligers van v.v. Mariënveld en KSH,

 

Graag nodigen wij jullie uit voor de informatieavond betreffende de uitwerking van de samenwerking seniorenafdeling van v.v. Mariënveld en KSH voor het komende seizoen 2019-2020.
Deze avond is een gezamenlijke, dus voor v.v. Mariënveld en KSH.


Datum:               donderdag 6 juni
Tijd:                    20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur
Locatie:             Zaal de Boer


Er is door de verenigingen veel werk verricht op het voetbal- en organisatorisch gebied, met dank voor alle betrokken leden die hier hun bijdragen aan hebben geleverd.

We zijn er nog niet helemaal, maar de voortekenen zijn goed en de steun die we mogen ontvangen vanuit de verenigingen is groot.
Op deze avond zullen wij presenteren waar we nu staan, wat nog te doen is en waar we nog hulp en ondersteuning nodig hebben.

We hopen op een hoge opkomst en positieve sfeer, zodat we met vertrouwen de samenwerking aan kunnen gaan.

Met vriendelijke sportgroet,

Bestuur SSA HMC’17

Afgelopen zondag speelde KSH haar laatste officiële thuiswedstrijd onder de vlag van KSH. Volgend jaar zal het samenwerkende teams worden met VV Mariënveld onder de noemer HMC’17. Met een strak veldje en een zonnetje, waren het prima omstandigheden om de wedstrijd te beginnen. Aan Harreveldse zijde ontbraken echter een aantal spelers, waardoor Max Ten Have, normaliter speler van 2e, vandaag zijn basis debuut mocht maken op linksbuiten. In de eerste helft kwam KSH niet goed aan het voetballen. Veelal op het middenveld hielden de gasten uit Ulft een mannetje over, waardoor ze veel aanvallen konden opzetten. Het bleef echter voornamelijk bij het opzetten van deze aanvallen, want de meeste aanvallen werden in de kiem gesmoord. Aan andere zijde kreeg KSH een paar kleine mogelijkheden, maar hier bleef het dan ook bij. Kort voor rust kon de linkermiddenvelder van Ulftse Boys doorstomen richting het Harreveldse doel, op weg naar het doel werd hij echter van zijn sokken gelopen door Tom Tankink. De scheidsrechter wees vervolgens resoluut naar de penaltystip. Het buitenkansje werd door de linkshalf verzilverd en zo keek KSH op slag van rust tegen een dik verdiende 0-1 achterstand aan.

Na rust kwam er een gretiger en scherper KSH uit de kleedkamers. Stan te Brake kwam inmiddels in het veld voor Max ten Have. Met Stan op het middenveld kreeg KSH weer grip op de wedstrijd. Door het invallen van Stan schoof Davey Wopereis door naar de voorhoede. Met 48 minuten spelen stond het al direct 1-1. Een voorzet belandde via Willem Tankink voor de voeten van Niek Ten Have. Niek schoot vervolgens onberispelijk binnen. Het was in de tweede helft vooral eenrichtingsverkeer en bracht met 60 minuten ook al de eindstand op het bord. Een solo van Davey Wopereis belandde met enig fortuin voor de voeten van Jeroen Kampshof die het leer in de hoeken plaatste. In het vervolg kreeg KSH nog een aantal prima mogelijkheden via Jeroen (naast vanaf 11 meter), Niek (van de lijn gehaald) en Davey (buitenkant paal), om de score uit te bouwen. Het bleef echter bij 2-1. KSH is met deze overwinning zeker van de 6e plaats. Volgende week staat de laatste wedstrijd uit bij AD’69 op het programma.  Als men daar weet te winnen kan KSH ook nog 5e worden.

Na het eindsignaal werd er flink wat vuurwerk de lucht in geknald en werd er samen met alle aanwezig supporters waaronder een groot aantal oud KSH spelers gezellig na gezeten.

Aan alle spelers, begeleiders, vrijwilligers en supporters van KSH

Aanstaande zondag speelt KSH1 haar allerlaatste thuiswedstrijd in de vertrouwde groene shirts. Vanaf volgend jaar gaan we samen met VV Marienvelde verder onder de vlag van HMC'17. Deze wedstrijd tegen Ulftse Boys start om 14.00 uur.

Namens het bestuur willen we iedereen uitnodigen om deze historische wedstrijd bij te wonen! 
Na de wedstrijd zal er gezorgd worden voor een hapje en drankje.

Bestuur KSH voetbal