Het seizoen begon met een paar oefenwedstrijden, here cialis waaronder Silvolde & SC Varsseveld werden verslagen door KSH.
De eerste seizoenshelft speelden we in de derde klasse goed voetbal met mooie combinaties maar met minder resultaat. De eerste seizoenshelft was tekenend voor goed voetbal en wisselend resultaat. We zijn dan ook geƫindigd in de middenmoot.

De tweede seizoenshelft.
Ondanks de slechte start in de tweede seizoenshelft ( 2-9 verloren tegen Grol) ging het beduidend beter dan de eerste helft. Met goed voetbal, veel goals & een goeie verdediging klommen we van de 11e naar een mooie 3e plaats.
In de laatste seizoenswedstrijd, uit bij Vios Beltrum namen wij afscheid van onze keeper Moon Pondes. Moon werd in de laatste minuut gewisseld. Graag wil ik namens het hele team Moon Pondes bedanken voor het mooie seizoen.

Het seizoen werd afgesloten met een gewonnen toernooi bij S.V. Socii waarin de C1 elke wedstrijd wist te winnen.
Graag bedanken wij de leiders Eddy ten Have &Henry Hulshof.